Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert van az elso trimszterben...

Miert van az elso trimszterben velem az, hogy nagyon sokat szedulok?

Figyelt kérdés
Amugy semmi mas problemem nincs, nem hanyok, nincs hanyingerem, rendben van minden.
2015. aug. 31. 15:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Eddig minden rendben volt a vernyomasommal, most nemtudom hogy jo e.Talan lehet attol, h. naponta tobbszor iszok teat es sok cukorral? A sok cukor miatt lehet ez a szedules, nemtudom.
2015. aug. 31. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
A szédülés sokaknál "velejárója" a terhességnek, több oka is lehet. Ha van rá módod, mérd a vérnyomásodat. Az agyoncukrozott tea helyett igyál vizet, gyümölcslevet!
2015. aug. 31. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:
En a 6-7 het kozott kezdtem szedulni, es allando hanyingerem van, hanyni meg sose hanytam. Most a 10.hetben jarok, remelem lassan vege, mert nagyon rossz erzes. Bar teny, hogy az elos 2 het volt a legdurvabb, azota csak egyre jobb
2015. aug. 31. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen par hétig,elmult magától.
2015. aug. 31. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!