Lehet hogy valami baj van a masodik terhessegemel? 30 hetes vagyok es nagyon gyenge vagyok, sokat kemenykedik a hassam, szedulok, faj a babam minden mozgassa, oszefut ellotem a kep
Figyelt kérdés
tudom masodik terhesseg es tudnom kenne de a kislanyomal jol ereztem magam es most egyartalan nem vagyok jol,most is remeggek.miert van ez?bocs az ekezzetek miatt es a helyes irasert2012. júl. 13. 16:51
1/7 A kérdező kommentje:
a dokim aszt mondta hogy minden rendben van
2012. júl. 13. 16:53
2/7 anonim válasza:
Lehet vérszegénység, vas és vitaminhiány!
3/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen
2012. júl. 13. 16:58
4/7 anonim válasza:
alacsony vernyomas miatt is lehet. en is gyakran szedulok, allandoan faradt es gyenge vagyok a vernyomasom miatt.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is vérnyomás vagy vagy vitaminhiány. Meg nem egyforma a két terhesség. Elsőnél semmi bajom nem volt, teljesen aktív voltam a végéig, másodiknál folyton rosszul voltam, fáradékony voltam, hányingerem volt szinte végig. Szerintem mond ezt el az orvosnak, csináltat esetleg egy vérképet, és abból kiderül.
6/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez a bajom,szinten masodik baba.
Nalam durva vashianyt es verszegebtseget allapitottak meg.En sajnos ajulni is szoktam es a 5 etes korom ota kuzdok a hanyingerrel is.Mosr vagyok 29 hetes terhes.
Nekem az elso gyerekem fiu es vele egeszjo terhessegem volt es most is fiut varok.
Neked milyen nemu a babad?
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen.en is kisfiut varok.kellemes babavarast
2012. júl. 14. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!