Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Görcsöl a hasam és fel is...

Görcsöl a hasam és fel is keménykedik valamint ilyen barnás szinü folyásom van. Mit tegyek? A 35 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:

en felhivnam az orvost!

drukkolok!

2009. nov. 29. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Magnézium (sok), és a dokidat kellene felhívni, biztosan behív vizsgálatra.
2009. nov. 29. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Dokidat hívd, minél hamarabb, ha nem éred el, menj be a kórházba az ügyeletre vizsgálatra. Nem biztos, hogy szülés lesz, de ha arról lenne szó, gyorsan kell cselekedni, mert még kicsit korai lenne, és akkor tüdőérlelőt adnak, infúziós magnéziummal próbálják késleltetni, fektethetnek stb. A tablettás magnézium sokat nem használ ugyanis.

Nekem is görcsölget a hasam, de nem durván. Barnás folyásom van, hetek óta, hol sárgásabb, hol barnásabb, persze nem egész sötét. A keményedés is sűrű. Mégsem fenyeget a koraszülés, de engem mondjuk hetente kétszer vizsgálnak, más okokból. Így nyugodt vagyok, hogy a méhszáj zárt, ezek csak jóslófájások, az pedig 35 hetesen belefér.

2009. nov. 29. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!