28-30 hetes kismamik, mennyit mozog a babátok?
Nekem kevesebbet, mint eddig, az utóbbi 2 napban. Lehet, hogy a hó miatt, nem tudom... És hosszában van, ez is fura, eddig keresztben volt alul.
28+5 hetes kismama
Bár én 36 hetes vagyok már,az összes hóesés előtt vadult a babám-napokig pörgött hasamban:-),ahogy megjött hó ahogy ma is,már "lenyugodott",ma is nagyon lusta a drága:-)
Boldog babavárást!
Szia, nekem 2 napig szinte meg sem moccant.. de ma felélénkült... eléggé :)
28h km
Köszönöm a válaszokat!
Az én babám is felébredt kb 1 órája, lent is, fent is érzem egyszerre. De már úgy hiányzott, a frászt hozta rám. :))
Esőben lassabb volt mindig is, de úgy látszik, hóban is az. :)
olyan érdekes,hogy az 1.babámmal már a pocakban is megéreztem/vagyis ő a szelet.most a 2.babával inkább a frontokat érezzük.amikor hirtelen fordul az idő,akkor nagyon be tud lassulni.meg ha "rohangászom" egész nap.mint ma deőtt is a dokinál.majd megőrültem hogy szinte egész deőtt nem mocorgott.Bezzeg azóta szétrúgta már a ház oldalát :-)
29+3hetes
eléggé aktív a picikém.
30+2 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!