Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pattanások terhesen?

Pattanások terhesen?

Figyelt kérdés
Egyre több jön ki, főleg a homlokomon érzem nem látható, inkább az a nagyobb, fájdalmas, kinyomhatatlan fajta.
2015. aug. 26. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
A kérdés pedig....?
2015. aug. 26. 11:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja lemaradt :) van másnak is? Mit lehet tenni ellenük?
2015. aug. 26. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem az államon vannak hatalmas gyulladt, kinyomhatatlan, fájdalmas pattanások, amióta terhes lettem. Az előzőnél nem voltak, így nem tudom mire számíthatok, sok helyen utána néztem, de sehol nem olvastam rá bevált megoldást. :(

14hkm

2015. aug. 26. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első terhességem elején tele voltam. Tinédzser koromban sem volt ennyi, még a hátamra is jutott. Aztán elmúltak, már nem emlékszem mennyi idő alatt.
2015. aug. 26. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az első terhességemnél volt ezzel gondom az első-második trimeszterben. Aztán a végére szépen kitisztult a bőröm, majd szoptatás alatt brutálisan tele voltam velük de a vállaim és a hátam is :-( Ahogy elhagytuk a szopit eltűntek maguktól. Nagyon nem tudsz mit csinálni, a hormonok a felelősek. Kozmetikusom tippje: semmiképp nem nyomkodni mert csúnya helye marad, sensitive tonikot használni ha kell a hát bőrére is és szabályozó krém használata ahol szükséges. Így valamennyire kordában tartható a helyzet amíg helyreállnak a hormonok. Kitartás!
2015. aug. 26. 13:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még az elején járok.
2015. aug. 26. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:

esetleg próbáld ki az afrikai fekete szappant, és a teafa olajat! ezek szárítják a pattanást ( neten sok véleményt olvashatsz ezekről)

Nekem borzalmas volt a bőröm, nem mondom, hogy ezek eltüntették, de úgy ahogy karban tartották a gyulladt pattanásokat..

Most léptem a harmadik trimeszterbe és kb egyik hétről a másikra elmúltak a pattanásaim, és csak 1-2 jön elő, lassan a hegek és sebek is eltűnnek.

NE nyomkodd feleslegesen, ha nem tudod kinyomni, hagyd még érni, én állandóan szét trancsíroztam, és most nagyon nehezen múlnak el ezek a hegek :(

Még éjjel is nyomkodtam mikor kimentem pisilni, egyből a nyomkodtam magam ahogy a tükörbe láttam valami "nyomni valót"

A teafa olaj fertőtlenít, ezért azt mindenképp vegyél, ha lesz is pattanásod, nem árt fertőtleníteni, hogy ne terjedjen nagyon el.

de mivel hormonális dolog miatt jönnek elő, teljesen eltüntetni nem lehet! Átvészelni kell ezt az időt, és nem szomorkodni ezen! Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj! Boldog babavárást! :)

2015. aug. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!