Pattanások terhesen?
Nekem az államon vannak hatalmas gyulladt, kinyomhatatlan, fájdalmas pattanások, amióta terhes lettem. Az előzőnél nem voltak, így nem tudom mire számíthatok, sok helyen utána néztem, de sehol nem olvastam rá bevált megoldást. :(
14hkm
esetleg próbáld ki az afrikai fekete szappant, és a teafa olajat! ezek szárítják a pattanást ( neten sok véleményt olvashatsz ezekről)
Nekem borzalmas volt a bőröm, nem mondom, hogy ezek eltüntették, de úgy ahogy karban tartották a gyulladt pattanásokat..
Most léptem a harmadik trimeszterbe és kb egyik hétről a másikra elmúltak a pattanásaim, és csak 1-2 jön elő, lassan a hegek és sebek is eltűnnek.
NE nyomkodd feleslegesen, ha nem tudod kinyomni, hagyd még érni, én állandóan szét trancsíroztam, és most nagyon nehezen múlnak el ezek a hegek :(
Még éjjel is nyomkodtam mikor kimentem pisilni, egyből a nyomkodtam magam ahogy a tükörbe láttam valami "nyomni valót"
A teafa olaj fertőtlenít, ezért azt mindenképp vegyél, ha lesz is pattanásod, nem árt fertőtleníteni, hogy ne terjedjen nagyon el.
de mivel hormonális dolog miatt jönnek elő, teljesen eltüntetni nem lehet! Átvészelni kell ezt az időt, és nem szomorkodni ezen! Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj! Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!