Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés 31 hetes terhesen?

Vérzés 31 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Ma reggel nagyon enyhe,minimális kb 10 ft-osnyi vérfoltot találtam a bugyimon,aztán ahogy levettem a bugyit és megtöröltem magam vele,hogy van-e még vér,nagyon kicsi barnás vérpöttyöcskék lettek még rajta.azóta semmi vér,görcs,keményedés sem,és normális mennyiségű,sok mozgást érzek.fluomizin hüvelytablettát kellett használnom a héten 6 szemes adagot,hüvelygyulladás miatt,elhasználtam rendesen,szerdán tettem fel az utolsót.esetleg annak utóhatása lehet?vagy maga a gyulladás?másnak volt hasonló?köszi szépen!
2015. aug. 23. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Hivd azorvost vagy menj be az ugyeletre! Ne itt kerdezgess!
2015. aug. 23. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem is értem, azóta eltelt 12 óra, és most jut eszedbe, hogy gond lehet? Azonnal kórház!!
2015. aug. 23. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel a körházat vagy az orvosod, vagy barkit, és kérdezd meg, hogy mi a teendő. A vérzés terhesség alatt soha nem normális!
2015. aug. 23. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló terhességi hétben. Mint kiderült, egy babnyi polip okozta. Nagyon fontos, hogy megnézzenek. Ez sosem játék, de azért nyugodj meg, nem minden esetben jelent rosszat. Orvos!
2015. aug. 23. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy orvoshoz futkozós fajta, de ezzel bementem volna kórházba.
2015. aug. 23. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező azonnal orvos ők többet tudnak mondani mint mi.
2015. aug. 23. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sokféle oka lehet, lehet, hogy felesleges aggódnod, de az is lehet, hogy van valami bibi, ezt csak egy orvos tudja megmondani.

Mindenképp hivd fel az orvosodat, vagy menj az ügyeletre, én nem tudnék egy percet sem nyugodt maradni, úgy hogy nem tudom mi a baj.

Majd számolj be a fejleményekről, ha ráérsz. :)

2015. aug. 23. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Az én nővérem nőgyógyász.

Nekem azt tanácsolta, hogyha vérzés van, akkor menjek kórházba, mert az vagy jobb esetben tágulást jelez, ha sok és élénkpiros és rosszabb eset, akkor méhlepénnyel lehet baj..

Viszont egyes hüvelykúpok okozhatnak kis vérzést használat után vagy még alatta, ilyen pl a Klion d100 kúp, de a tiedet nem ismerem, így igen, menj be, ott biztosat mondanak, és megnyugszol.

2015. aug. 24. 06:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, azóta mi történt veled?
2015. aug. 24. 08:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Voltam az orvosnál,megvizsgált és még mindig fennáll a gyulladás,ezért véreztem.köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 24. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!