Mit tehetnék a félelmeim ellen?
szia! nekem azt mondta a leendő gyermekorvosunk, hogy nem jó anyukának kell lenni, hanem boldog anyukának. az segít azokban a helyzetekben is, amikor nem tudom egyből, hogy mi a helyes, és a baba is érzi, ő is kiegyensúlyozott és boldog lesz.
Ja, és amikor említettem neki, hogy mindent elolvastam, ami a kezembe akad, azt tanácsolta, inkább ne olvassak, mert úgyis minden baba külön egyéniség, és rá fogok jönni, hogy mire van szüksége a picurkámnak.
szerintem lazíts. :)
Szia!
Én is sokat aggódom, de engem anyukám szavai ilyenkor megnyugtatnak. Ő is azt mondta, hogy sokmindent ösztönösen tudni fogok. Mesélt nekem arról milyen volt amikor kisbaba voltam, néhány nap után a sírásom hangjából is tudta mit szeretnék. Mivel már most nagyon szeretjük őt, és készülünk a fogadására biztos hogy jó anyukák leszünk!
Én is így voltam az első babámnál. Olvastam, ha kellett, ha nem. Aggódtam, tanultam. Aztán megszületett a kislányom és az első pillanattól kezdve "tudtam" mindent. Minden, ami ösztönszerű, azonnal megérkezett. többet nem olvastam semmit a témával kapcsolatban és a kislányom nagyon boldog baba most is és öt éve folyamatosan.
Nyugi! Az ösztönök benned is élnek. Te is tudni fogsz mindent!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!