Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Clostis Kismamik! Hasonló...

Clostis Kismamik! Hasonló tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ma vagyok ovu után 14 nappal, reggel negatívat teszteltem.Ez volt az első clostis hónapom.Az a gondom,hogy reggel óta fáj a hasam és nemrég barnás folyásom kezdődött.A melleim rettentően fájnak, és a hőm 14 napja 37.3-37.4 körül van.Mit jelent ez a barnázás? Nekem soha nem volt ilyen.Meg fog jönni?
2010. márc. 10. 16:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
igy jartal
2010. márc. 10. 17:12
 2/16 A kérdező kommentje:
hogy lehetsz ilyen bunkó??????
2010. márc. 10. 17:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Sajnos szerintem, ez mensi lesz. :(

Nekem ovu után 12 nappal már pozitív volt a teszt reggel. És barnázás sem volt.

A cicik nekem is fájtak, de sajnos azokban a hónapokban is, mikor még nem sikerült a baba. (3. clostis hónapban jött össze)

28 hetes km

2010. márc. 10. 17:51
 4/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg meg fog jönni :(

Szedsz progeszteront vagy csak a closti volt ebben a hónapban?

2010. márc. 10. 17:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat.Clostit és Metformint szedtem.
2010. márc. 10. 17:58
 6/16 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert a progitabik fennt tarthatják a hőt.

Milyen tesztet csináltál?

2010. márc. 10. 18:05
 7/16 A kérdező kommentje:
X-Epil
2010. márc. 10. 18:09
 8/16 anonim ***** válasza:

Ezt sajnos nem ismerem.

Nekem nagyon hamar kimutatta a coras sárga vizeletsugaras tesz, dm-ben és corában lehet kapni. Ha gondolod esetleg próbáld ki, annak már ki kell mutatnia!

Egyébként az első babám majd egy héttel középidő után fogant, valószínűleg volt egy szex miatti soron kívüli peteérésem a 20. nap körül, ezért őt később mutatta a teszt.

2010. márc. 10. 18:15
 9/16 anonim ***** válasza:
bocs, corax
2010. márc. 10. 18:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia nekem a closti nem segített illetve annyit hogy 28 napos lett a ciklusom az alatt a 2 hónap alatt mikor szedtem de nem lett semmi hatása nélküle jött össze mikor nem is gondoltam és nem voltam annyira rácuppanva a dologra rájöttem hogy az egész pszichés alapon működöt legalábbis nálam ha most nem is jött össze ne aggódj sikerülni fog szorítok 13hetes km
2010. márc. 10. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!