Van valaki, akinek 25 hetesen nem túl nagy a pocija?
Nekem már a 3. baba, de még mindig nem túl látványos, bár azt nem állítom, hogy észrevehetetlen. Viszont ismerőseimnek, ilyen idős terhesen már jó nagy. Bár én nagyon magas is vagyok. Zavar, hogy mondják, alig látszik. Ti hogy vagytok ezzel?
20 hetes uh-n voltam utóljára, akkor minden a legnagyobb rendben találtak. Majd bő két hét múlva kell mennem ismét, a 28 hetes uh-ra.
Köszi a válaszokat!
Nyugi nem a hasméreten múlik, hogy egészséges a bébi vagy sem. Legalább nem repedezik össze a bőröd. Bár gondolom a lelki oldala, hogy szeretnéd, ha mindenki látná.
Barátnőmnek (vékony, magas lány) 9 hónaposan nem vették észre, hogy terhes és ettől független 3 kg 50 cm babája lett, makk egészségesek szerencsére.
mikor a lányommal szülni mentem, az ügyeletes doki nem hitte el, hogy 37 hetes vagyok, elkérte a kiskönyvemet is.
pedig csak 172 cm vagyok és átlagos testalkatú, mégis nagyon-nagyon kicsike pocakom volt. ja, amúgy 52 cm és 3200 gr lett a kiscsaj.
bele voltam betegedve, hogy nem veszik észre hogy kismama vagyok, világgá szerettem volna ordítani, vagy a homlokomra ragasztani hogy mi a helyzet, mi az én nagy boldogságom... jó, mondjuk első baba volt és sok-sok évet vártam rá.
a fiammal is kis pocaknak indult, aztán a 35. héten hirtelen irtózatosan megnőtt a hasam (és az utolsó 4 hét így már nagyon gázos is volt). de előtte vele se nagyon látszottam várandósnak, bár már nem érintett érzékenyen, mert örültem, hogy a kisebb gond van vele, könnyebb volt ellátni a lánykámat (17 hónap van köztük).
Én azt a nadrágot hordtam végig a terhességem alatt, amit előtte viseltem meg amit most is hordok! A doki nem hitte el, hogy szülni mentem. Ilyenkor a babák máshogy helyezkednek el és nem nyomják úgy ki a pocakot. Nekem 50 cm-el és 2650-el született, de egészséges, gyönyörű kislány, aki most lett 1 éves!
Egyébként engem is úgy zavart, hogy nem tudtam dicsekedni a várandóságommal, mert nem látszott :(
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jelentkezem. Az otthoni netet a férjem és agyerekeim nyúzzák! :-D
Nagyon köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
Én is magas vagyok, 182 cm, bár vékonynak nem mondhatnám magam. Átlagos vagyok. Bár nem olyan régen voltam kismama, mégsem emlékszem, hogy az előző kettő terhességnél mekkora volt a pucrom. De ilyen sokat egyik gyerek sem mocorgott, mint most, a kislányom.
Még egyszer köszi!
Boldog babavárást mindannyiunknak!
25 km
Nekem ilyen pocim volt 26 hetesen:
Magas vagyok es vekony, o mar a 2. baba, az elsovel meg kisebb volt, csak tobbet hiztam.
A vegere sem lett oriasi, de nekem eleg volt, nem akartam nagyot.
Csak zavaro volt, hogy sok embernek az en pocakomon volt csodalkozhatnekja.
Az elso kispocakbol egy kozel negy kilos baba szuletett, a masodikbol 3100 grammos.
Köszi Kedves Utolsó! Mostmár tényleg nyugodt vagyok.
Az én pocim is kb akkora, annyi a különbség, hogy te tényleg vékonyka vagy, nekem pedig az összes többi "alkatrészem" is kerekedik. Terhesség előtt én is vékony voltam, de mostanra már 11 kg-t híztam. Sajnos mindent megeszek, amit csak meglátok. Nagyon szégyenlem, de nem tudom megállni. Már dugjuk előlem a kaját, főleg a nasit.
Nagyon köszönöm a képeket mégegyszer!
Sok boldogságot mindenkinek!
Az utolso valaszolo vagyok.
Megnyugtataskeppen itt van meg ket foto.
Az elson a szulest elotti 39 hetes es 3 napos pocakom van:
Nem lett oriasi, de szerintem szep formas, illetve eleg nagy ahhoz, hogy felismerheto legyen a kismamasagom.
Ezen a foton pedig a szules utan egy hettel lathato a pocakmaradvanyom. Nem tokeletes, de szerintem eleg jo allapotban van, hamar visszahuzodott a hasam az elso szulesem utan is es most is:
Szoval nezd az elonyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!