Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesen kinek mekkora a...

23 hetesen kinek mekkora a pocija? Nekem már nagyon látszik a bkv-n is átadják már a helyet.

Figyelt kérdés
Estére meg mindig feszül mert ugy elfáradok ez normális?
2009. márc. 30. 08:57
 1/6 anonim válasza:
Nekem már elég nagy. Eddig szinte semmi nem látszott,de most mióta megmozdult nagyon elkezdett nőni.
2009. márc. 30. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is elég nagy volt akkor már. De a bkv-n még a 40. hétben sem adták át a helyet. Szerencsés vagy! Sok sikert és könnyű szülést!
2009. márc. 30. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia, en is 23 hetes vagyok. Nehany hete meg csomo ismerösöm azt mondta, hogy ha nem tudna, hogy babat varok, akkor nem is gondolnanak ra.... Ellenben most, ketszeresere nött a pocakom, teljesen pikk-pakk

"kinött egy hat honapos pocak" :D

Viszont a kilok is beindultak, eszrevetlenül kusznak fel, gondolom reszben azert is mert mar a magzatviz, a baba, meg a többi "tartozek" is kilokban merheto. Amugy nekem kislanyom lesz. Nagyon örülök neki, mert a kisfiam pont egy "hugit rendelt", es a csaladban is mindenhol csak kisfiuk vannak... :) Neked? A tünetekkel hogy allsz? Nekem kemenyedik a pocim gyakran, ugyhogy a doki magnezium szedeset javasolta, pluszban a szemerem csontom olykor olyan erösen faj, hogy komoly gondot okoz alapvetö mozgasokban... A dokim ki is akart irni, de en meg szeretnek melozni... De ha marad ez az allapot, es mar elviselhetetlen fajdalmaim lesznek, akkor a dokira fogok hallgatni...

Hat kicsit hosszu voltam, bocsi, remelem te is irsz magadrol... Szia, szep napot. :) L.

2009. márc. 30. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én 24hetes vagyok,és nekem is elég nagy már a pocak,de csak bámulnak rám a buszon...Én sokat pihenek,de amikor egy megeröltetöbb napon vagyok túl akkor nekem is feszül a pocim. Neked sokat mocorog? Az enyém elég lusta kisfiú (elvileg). =)
2009. márc. 30. 10:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nekem is kislányom lesz.Elég sokat mocorog bár a párom szegény mindig lekésik róla,de már nagyon várjuk a kis édest.nem tudjátok hpl lehet olcsón kismama nadrágot venni?
2009. márc. 30. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Én varrattam. 1 árából kettöt sikerült megvarratnom. És olyan amilyet én akarok!
2009. márc. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!