Hányadik héten lehet megtudni, hogy a magzat a méhen kívül vagy belül van? Mert ha én jó számoltam akkor kb.7hetes lehetek. És nem tudták megmondani. Köszike előre is!
Van ott valami de ez még nem tuti...
Szerintem meg az ismerősöd nem tuti:)
Tessék elmenni egy orvoshoz,ő majd csinál másik UH-t.
Igen sajnos van ilyen,hogy felszívódik az embrio.
De akkor már megjött volna a mensid.
Ha mostanában is pozi lett a teszt akkor van ott valaki a pocidban csak az ultrahangos ismerősöd nem jártas benne:(
Ha méhen kívüli lenne, akkor görcsölnél és véreznél, illetve, ha probléma lenne, akkor is.
Szerintem terhes vagy, és béna volt az ismerősöd.
Gratulálok és drukkolok neked.
köszi szépen!remélem nincsen semmi baj!!!!
De még egy kérdés,abortusz után mikor lehet gyereket vállalni szerintetek?mert nekem féléve az volt
Első kérdésedre: mire vársz?mert az ismerősöd?Én nem várnék,hiszen a te babád!Menj el másik dokihoz aki biztosat mond.
Második kérdésedre:gondolom vákummal csinálták,ami semmilyen káros hatással nincs a méhnyálkahártyára vagyis nem marad heges.Így bármikor lehet babát vállalni ha készen állsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!