Idegeskedés miatt lehet baja a babának?
Az a baj, hogy most a párommal is akadtak problémák. Tegnap pl annyira ideges voltam h hánytam is stb. De inkább csak szomorú vagyok. Remélem a tegnapitól nem lett semmi baj. Ez volt az első és igyekszem h az utolsó is h ennyire begörcsöltem.
De a munkahely is kezd stresszes lenni. Esetleg erre tudtok valami megoldást?
Magnézium az idegeskedésre is szuper!
Viszont ha ennyire stresszes a munkahelyed táppénz nem lenne megoldás? Tény, hogy kevesebb pénz, de ha belefér, akkor a nyugalmad szerintem megéri.
lehet baja, de nem lesz.
Két terhességet dolgoztam gyakorlatilag végig, a szülésig. A munkahelyről nem tudok mást mondani, csak hogy naponta felgyújtottam volna már reggelről, de nem véletlenül nem mentem el táppénzre. Itthon sem egyszerű az élet, ha haladni akarok a dolgokkal, akkor szóvá kell tennem, ami hátráltatja és erre a kényelmesebb fél is ráreagál valamit gyakran. Ennek ellenére a terhességekkel semmi gond nem volt, a második napokon belül születik meg, őt még nem ismerem, de az első gyerekünknek sehogyan nme ártott a stressz, nyugis, mosolygós okos kisfiú. Az anyja meg lett a házisárkány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!