Mennyire árthat az idegeskedés a babának?
Hasonló cipőben járok, mint te. És még a szülés is közel lesz a tiédhez :) Nálunk az van, hogy 1 hónapon belül betörtek hozzánk, sajnos biztosításunk nem volt és a ház ügylet se sikerült. El kellett jönnünk onnan, ami addig is sok idegeskedés volt. Ahol most vagyunk az csak egy átmeneti hely, június közepén költözhetünk a végleges lakásba. Akkor már igen nagy lesz a pocakom, és ráadásul akkor kezdjük majd el kifesteni, bababútort vásárolni, stb. Amire más kismamáknak van közel 9 hónapjuk, azt nekem 1 hónap alatt kell majd megoldanom, mert júli 21-re vagyok kiírva. Félek attól is, hogy mi lesz, ha előbb jön a picilány és még nem lesz meg neki minden... Beszéltem is erről az orvosommal, aki azt mondta, hogy nem tud rá adni semmit, annak se lenne értelme, hogy kiírjon. Én magamtól próbálok annyit tenni, hogy lazán kezelem a dolgokat, és nem pörgök rá mindenre, hiszen biztos meg tudunk oldani mindent. A folyamatos idegeskedéstől eltekintve amúgy álom terhességem lenne :) Boldog és nyugalmas babavárást neked!
27hkm
20. héten kezdtem keményedni, 3 hét múlva már elég durva volt, mert azon is idegeskedtem, hogy miért keményedek annyit. Egyszer nagyon felhúztak, görcsöltem éjszaka, na akkor döntöttem el, hogy az én babám emiatt nem lesz koraszülött. Azt mondtam, kakilok mindenre, és elmúlt a keményedés. Doki is ezt javasolta (meg egy kis vörösbort), mert tényleg beindíthatja.
Nyugiii! :)
Igazad van... oldják meg ahogy tudják, hiszen január óta volt lehetőségük ez ügyben intézkedni.
Én mosonmagyaróvári vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!