Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit vegyek: kifejezetten...

Mit vegyek: kifejezetten pocaktartós harisnya, trikó, öv vagy pánt?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy van hastartós harisnya, trikó, külön öv meg pánt. A kifejezetten pocaktartós harisnya vagy a trikó helyettesíti az övet vagy pántot? A hastartós bugyi kizárva, azt naponta többször le-fel venni, nem működik nekem.

Leginkább a harisnya érdekel, ha valaki össze tudja hasonlítani.

2015. aug. 19. 11:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát, ki tudnak akasztani időnként, de azért lehet gyakorolni, hogy próbálok higgadt maradni, akkor ők is hamarabb lenyugszanak pl. egy veszekedésnél. De érzelmileg semmi nem ad olyan töltöttséget, mint a nagy család.
2015. aug. 20. 17:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Leírom, mi lett végül:

Relaxsan kismama trikót vettem, pont akciós volt, 65%-ra, nagyon jó, több hónapja használom és nem fáj se a hátam, se a derekam. Meg kellett szokni, hogy erősen tart, de már a terhesség végén járok, és nem fáj a derekam, a gerinctornát is elfelejtettem, mert nem fájt a hátam.

2015. dec. 9. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!