Mit vegyek: kifejezetten pocaktartós harisnya, trikó, öv vagy pánt?
Arra gondolok, hogy van hastartós harisnya, trikó, külön öv meg pánt. A kifejezetten pocaktartós harisnya vagy a trikó helyettesíti az övet vagy pántot? A hastartós bugyi kizárva, azt naponta többször le-fel venni, nem működik nekem.
Leginkább a harisnya érdekel, ha valaki össze tudja hasonlítani.
Nekem is 2 gyerekem van és nem volt szükségem ilyesmire.
Miért akarod előre megvenni?
megnéztem most neten és nem értem ezt a gyökér új "divatot", hogy terhes nők pántokkal fogatják fel a hasukat! egyrészt szerintem nagyon nem egészséges, elszorítasz vele ereket ami nem épp jó egy terhes nőnek, másrészt mi a fenéért kell tartatni a pocakot? leesik? érdekes, évezredekig nem volt ilyen gond :D
szerintem ez csak pénzlehúzás...
Nem előre, 7. terhességgel félidős vagyok1, eddig én se használtam. Nem szeretnék kínlódni, mint máskor, hogy egész nap fognám a hasam, hogy tartsa valami. Amúgy a többi baba nyári volt, így nem gondolkodtam rajta, hogy beizzasszam magam.
Tapasztalatot várok, nem lebeszélést.
Amúgy tornázok mellette, kismama-pilates és sokat segít, de az egész napi álláshoz kevés, meg amikor a várost kell járni.
Barátnőmnek volt szüksége ilyesmire, ő ezekre a nagy, erős szövésű bugyikra esküdött, hogy a legkényelmesebb. [link]
Azt mondtad, ez kizárva, tudom, de ő is próbált minden félét, és azt mondta, hogy ez tartott a legjobban, ezért gondoltam, mondom.
A megereszkedés ellen a legjobb amúgy az intim torna, már ami a lenti részek megsüllyedését illeti.
Sokan ajánlják a pocak kendővel felkötését, nem tudom, hogy mennyire jó.
Nem elírás, tényleg 7. baba? Minden elismerésem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!