Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen kismama harisnyát...

Milyen kismama harisnyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Első terhességemnél LIDA márkájút használtam, hát az össze-vissza nyúlt, az ülepe a térdemig csúszott, na azt nem ajánlom senkinek.

Volt egy Scudotex kompressziós harisnyám is, az meg mondjuk a szuszt is kiszorította belőlem, azt sem ajánlom.

Ti miket használtatok, mik váltak be?

Fiore Mama

Marilyn Mama

Cabifi Gestante

Ezeket találtam még, de nem tudom mennyire jók.

2014. nov. 25. 09:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy a normál harisnya fordítva felvéve nekem nem jött be, nagyon magas vagyok és hatalmas volt a pocakom, egyszerűen nem fértem bele a harisnyákba fordítva sem, vágta a pocakom.
2014. nov. 25. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a H&M-ben vettem a kismama részlegen harisnyát. Nagyon meg voltam vele elégedve, van vékony és vastag is. Néha még most is azt hordom :) Nem változott semmit az anyaga.
2014. nov. 25. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is H&M-ben vettem kismama harisnyát, vastag és vékony anyagút is, és NAGYON kényelmes! Igazából a legkényelmesebb harisnya, amit valaha hordtam :)
2014. nov. 25. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mostani kérdés, de ha valakit érdekel: Marilyn mama nekem bevált. hdi shopon rendeltem.
2015. dec. 9. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A Marilyn-nek kényelmesebb a derék része, mint a Fiore-nak. A Fiore-t én még bevagdostam néhány helyen, mert szoros volt. Így jó. A lábszára tökéletes, jobban simul, mint a Marilyn-é, de az sem rossz. Én is használtam ezeket még szülés után is, jók voltak. Szerintem megérik az árukat.
2016. okt. 31. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!