Hol lehet kismama vagy nagy méretű vastag harisnyát venni?
Figyelt kérdés
Brendonban nincs, csak vékony vagy 70 denes gyógyharisnya, ami szintén vékony. Máshol sem láttam. Már vettem H&M-ben, Calzedoniaban 4-es, illetve XL méretet, de azok sem jók, olyan érzésem van, hogy csak a hossza más, mint az S méretnek. Ti hol vettetek, hol érdemes nézni? Kismama harisnyát már nem álmodom, hogy találok, de legalább olyan nagy méretet, amit lehet terhesen is hordani.2010. szept. 13. 14:13
1/9 A kérdező kommentje:
És fontos, hogy vastag legyen, legalább 40-60 denes, lehet akár pamut is.
2010. szept. 13. 14:16
2/9 anonim válasza:
Találsz ilyet a Vaterán.
31 h km
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Szintén első:)
Hát nekem nem nyitja meg,ezért menyj rá a Vaterára,és írd be a keresőbe:
Nagyméretű harisnya.
Kiad párat,és úgy 751ft körül mozog az ára...
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Amit találtam a Vaterán az mind vékony harisnya sajnos, olyat már vettem a Brendonban, de ilyenkor már nem tudom hordani. Kifejezetten vastagot keresek, vagy legalább 40 deneset. Találtam az ebayen leggings-et, de most meg a mérettel vagyok bajban, mekkorát vegyek.
Esetleg üzletet nem tudtok, ahol lehet itthon kapni?
Még nem néztem a Váci utcai H&M-t, lehet, hogy ott van a kismama részlegen?
2010. szept. 13. 15:26
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszi szépen!
2010. szept. 13. 20:05
8/9 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekelne, találtam a H&M-ben vastag kismama harisnyát, csak azokban van, ahol van kismama részleg, azaz az Alleeban és a Váci utcaiban.
2010. szept. 15. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!