Kismamák! Mit éreztetek 1 nappal a nem várt menstruáció előtt? Többi lennt
Figyelt kérdés
Mi 14.hónapja próbálkozunk, holnap kell megjönnie illetve nem kéne:-) Szokatlanul erős,sűrűbb folyásom van, de fájdogál a hasam alja, olyan,mintha izomlázas lenne.Van akinek ilyesmi volt és babát várt?2010. márc. 9. 20:09
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok.Köszönöm.
2010. márc. 9. 21:39
12/15 anonim válasza:
Nekem a jobb petefészkemnél fájt, azt hittem petefészek-gyulladásom van. de baba lett :))
13/15 A kérdező kommentje:
:-)
2010. márc. 9. 22:09
14/15 anonim válasza:
Szia!Nekem fura volt,mintha épp most indulna meg a vérzés,mindig ezt éreztem,fél óránként mentem a wcbe,de persze semmi nem volt.a hőm 36,8 volt,amit furcsáltam mert mindig leesett,már menszi előtt pár nappal.Én 2 nap késés után teszteltem.Szurkolok Neked!30 hetes kismami
15/15 anonim válasza:
Szia! Mi már 22 hónapja próbálkoztunk, mikor végre teherbe estem. Előtte már volt két spontán vetélésem. Épp plusz munkát vállaltam, és abszulút úgy éreztem magam, mintha meg akarna jönni. Én egy hét késés után teszteltem, mert végig azt éreztem, hogy meg fog jönni, és volt már, hogy 1-2 hetet késett. Aztán teszteltem és előbb előjött a terhességet jelölő csík, mint a kontroll. Remélem nektek is baba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!