Kismamák! Mit éreztetek 1 nappal a nem várt menstruáció előtt? Többi lennt
Figyelt kérdés
Mi 14.hónapja próbálkozunk, holnap kell megjönnie illetve nem kéne:-) Szokatlanul erős,sűrűbb folyásom van, de fájdogál a hasam alja, olyan,mintha izomlázas lenne.Van akinek ilyesmi volt és babát várt?2010. márc. 9. 20:09
1/15 anonim válasza:
mindjart megjon erzesem volt, es mikor mar 5 napja keset es meg mindig tartott a megjon eres is, de csinaltam egy tesztet. a hasam alja azota is szurkal idonkent, de ez normalis, mert nyulnak a szalagok a mehnel.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm és gratulálok.Hát reménykedem legbelül, de nem élem bele magam,mert aztán jön a csalódás. Majd kiderül.
2010. márc. 9. 20:19
3/15 anonim válasza:
nekem is hasonló tüneteim voltak.annyi még,hogy a melleim is feszültek.és nagyon étvágytalan voltam,holott máskor ilyenkor a vasszöget is megettem volna
4/15 anonim válasza:
Én érezni konkrétan semmit nem éreztem, viszont folyásom nekem is volt. Szagtalan, színtelen, nem csípett. Ez a 9 hónap alatt végig volt, az orvos mondta, hogy ez ilyenkor teljesen normális.
5/15 A kérdező kommentje:
A mellem nekem is picit érzékeny, főleg kétoldalt,olyan mintha kicsit izomlázas lenne. De jó lenne, ha végre sikerülne.
2010. márc. 9. 20:31
6/15 anonim válasza:
Én is "szurkolok"! Ha van valami írj, hadd gratuláljak!
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Jó lenne egyszer jó hírrel jönni. Ebben a hónapban volt minden Closti,Duphaston, tüszőrepesztő.Biztosra megyünk:-)
2010. márc. 9. 20:41
8/15 anonim válasza:
Nekem ezek voltak a tüneteim, szombaton teszteltem egy pozitívat!
Remélem neked is 2 csíkos lesz!
Mikor tesztelsz?
9/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked.Mióta próbálkoztatok?Nem szeretnék hamar tesztelni, majd pár nap késés után.Szerintem ha nem jön meg, akkor péntek-szombat.De a teszt be van készítve:-)
2010. márc. 9. 21:18
10/15 anonim válasza:
gondolunk rád sokan, hogy baba legyen! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!