. Ti mennyit hiztatok a terhesseg alatt? En 174 es 55kg-val kezdtem es most tartok 10 es fel kg-nal. Szerintetek sok a hizas? Kicsit felek. Most vagyok 25 hetes
Szerintem nem sok, mert alapból vékony voltál , legalábbis így számok alapján úgy tűnik.
Én 50 kg-ról indultam 170 cm-el, szóval eléggé vékonyka voltam, és 72 voltam, amikor szülni mentem. Hál' Istennek nem fogytam vissza 50-re, hanem 56-nál megálltam, így nem vagyok olyan (számomra) zavaróan vékony. :)
Aki soványabban esik teherbe, az többet hízik általában a hormonok hatására.Ne aggódj, le fogod adni.
Tudom, kicsit ijesztő, ahogyan jönnek a kilók,de a szervezet "okos" tudja hogy mennyit kell tartalékolnia az adott alkat függvényében ahhoz, hogy a baba biztonsággal kihordható legyen, és a tej megindulásához is elég tápanyag álljon rendelkezésre.
(Én sokkal alacsonyabb vagyok mint te, 167 cm, és 57 kilóval kezdtem, mostanra - 26. hét - 5 kiló van fenn. Az én alkatomhoz ez kb. jó súlygyarapodás, az első lányommal is pont ennyi volt ilyenkor. A vége akkor +10 kg lett, és el is tűnt nyomtalanul a szülés utáni 3. hétre)
Akkor meg nem meglepetés. A terhesség előtti fogyás általában gyors hízást okoz már a terhesség elején is. Az a 10-es jött csak vissza. De az meg elfér ilyen magasság/súly mellett.
A baba ettől jól van nyugi. :) Neki inkább az a lényeg, hogy a cukoreredményed rendben legyen.
Húú én 61 kilóról indultam és most vagyok 70. :( A dokim és a védőnő szerint is sok, főleg, mert az első 3 hónapban csak 1 kilót híztam havonta, majd a 4. hónapban 4 kiló jött fel egy hónap alatt (a nagy meleg miatt nem mozogtam szinte semmit). Azóta figyelek a mozgásra, a kalóriára és a szénhidrátbevitelre, a cukrot és a lisztet kiiktattam, mégis feljött újabb 2 kiló 3 hét alatt.
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!