Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » . Ti mennyit hiztatok a...

. Ti mennyit hiztatok a terhesseg alatt? En 174 es 55kg-val kezdtem es most tartok 10 es fel kg-nal. Szerintetek sok a hizas? Kicsit felek. Most vagyok 25 hetes

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem sok, mert alapból vékony voltál , legalábbis így számok alapján úgy tűnik.

Én 50 kg-ról indultam 170 cm-el, szóval eléggé vékonyka voltam, és 72 voltam, amikor szülni mentem. Hál' Istennek nem fogytam vissza 50-re, hanem 56-nál megálltam, így nem vagyok olyan (számomra) zavaróan vékony. :)

2015. aug. 19. 09:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nàlam ez kicsit étdekes volt,mert valamiért nem híztam úgy,ahogy "kellett" volna.68 kg-ról indultam,74-el mentem szülni.170 magas vagyok,sosem voltam vékony alkatú,de a szàmok ellenére állíthatom,hogy nem vagyok kövér.
2015. aug. 19. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
De szerintem nem sok amennyit híztàl.
2015. aug. 19. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Neked nem sok. Nekem az lenne. 168 centi vagyok, 61 kg-val estem teherbe, 25 hetesen +2 kg volt rajtam, azóta 34 hetesen még +4. De te elég vékonyka lehettél, ilyenkor több a hízás. De azért nem árt odafigyelni, hogy mit eszel és mennyit, ha nagyon megszaladna, lehet megállsz a hízásban, mert van ilyen is, hogy hirtelen szed fel valaki többet és a végén nem annyit, de még most jön a baba súlya stb, ha nem szeretnél sokat a végéig.
2015. aug. 19. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Aki soványabban esik teherbe, az többet hízik általában a hormonok hatására.Ne aggódj, le fogod adni.

Tudom, kicsit ijesztő, ahogyan jönnek a kilók,de a szervezet "okos" tudja hogy mennyit kell tartalékolnia az adott alkat függvényében ahhoz, hogy a baba biztonsággal kihordható legyen, és a tej megindulásához is elég tápanyag álljon rendelkezésre.

(Én sokkal alacsonyabb vagyok mint te, 167 cm, és 57 kilóval kezdtem, mostanra - 26. hét - 5 kiló van fenn. Az én alkatomhoz ez kb. jó súlygyarapodás, az első lányommal is pont ennyi volt ilyenkor. A vége akkor +10 kg lett, és el is tűnt nyomtalanul a szülés utáni 3. hétre)

2015. aug. 19. 09:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtatast. Talán most mintha megallt volna a hízás. Lényeg nem is a kg hanem h a baba jól legyen. Terhesség előtt 65kg-rol fogytam le 55 kg-rá kevesebb mint egy év alatt munka miatt.védőnő is azt mondja h nem igazán látni rajtam semmit se.
2015. aug. 19. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor meg nem meglepetés. A terhesség előtti fogyás általában gyors hízást okoz már a terhesség elején is. Az a 10-es jött csak vissza. De az meg elfér ilyen magasság/súly mellett.

A baba ettől jól van nyugi. :) Neki inkább az a lényeg, hogy a cukoreredményed rendben legyen.

2015. aug. 19. 13:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. A cukrom teljesen jo ehgyomri 4,9 a terheleses 3,6. Lehet h azert vagyok gyakrabban ehes merta szervezet gyorsan bontja le a cukrot?
2015. aug. 19. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Húú én 61 kilóról indultam és most vagyok 70. :( A dokim és a védőnő szerint is sok, főleg, mert az első 3 hónapban csak 1 kilót híztam havonta, majd a 4. hónapban 4 kiló jött fel egy hónap alatt (a nagy meleg miatt nem mozogtam szinte semmit). Azóta figyelek a mozgásra, a kalóriára és a szénhidrátbevitelre, a cukrot és a lisztet kiiktattam, mégis feljött újabb 2 kiló 3 hét alatt.

22 hkm

2015. aug. 19. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálam is fúra volt, 52 kiló voltam mikor kiderült hogy terhes vagyok, s 57-el mentem szülni.... s 50 kiló voltam mikor hazajöttem a kórházból
2015. aug. 21. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!