Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges-e, hogy 15 hetesen...

Lehetséges-e, hogy 15 hetesen elmúltak a tüneteim?

Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Mellfeszülés, rosszullétek stb? Ha igen, akkor persze, lehetséges. Majd később jön a többi :)) (derékfájás, vizesedés stb)
2008. szept. 7. 08:01
 2/6 anonim ***** válasza:
szia! ilyen idős korodra kifejlődik a placenta, ami átveszi a fokozott hcg hormontermelés szerepét, és ezzel párhuzamosan elmúlnak a kezdeti tünetek.
2008. szept. 7. 08:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy egyáltalán nem érzem, hogy terhes vagyok. Köszi a válaszokat!
2008. szept. 7. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szió!A második trimeszter kezdetétől éppen az normális,hogy nem érzed magad másképp!Energikusabb leszel,jókedvűbb.. ..mert ugye mindenkit megvisel kicsit a hosszú hetekig tartó mindennapos hányinger és a többi kellemetlenség!!Aztán hamarosan már érezni fogod,hogy mocorog a kicsid,na akkor leszel igazán biztos a várandósságban!!!! :-)Üdv,kellemes babavárást!
2008. szept. 7. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Szió! nagyrészt termeszetes, csak nehany szerencsetlen nonel marad meg, mint nalam :S hidd el, az a termeszetes, es jo, hogy nincs, majd nemsoka erezni fogod, hogy rugdal :D

a masodik trimiszter a legnyugisabb, legboldogabb

2008. szept. 7. 12:34
 6/6 anonim ***** válasza:
A tunetek jonnek mennek. Nekem is elmultak a tuneteim a 14. hetre, ehhez kepest 3 napig megint hanyingerrel es alomkorral kuzdottem a 18. heten. Minden rendben van veled, ne aggodj.
2008. szept. 7. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!