Nagyon kis korkülönbséget akaró szülők: hány hónap különbséggel vállalnátok/vállaltátok a kistesót?
Figyelt kérdés
És akiknél már megszületett, jól döntöttetek, vagy így utólag várnátok még?2015. aug. 17. 12:10
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 3 lányom van, 22-22 hónap korkülönbséggel!:-) Nem bántam meg, bár az új baba születése után pár hétig fura és kissé nehézkes volt, de szerintem ez minden esetben így van! Ők így most egymás játszótársai, és nagyon sokat tanulnak is egymástól! :-) Most 11,9 és 7 évesek lesznek!
2/4 anonim válasza:
Babám 1,5 éves és újból terhes vagyok.
Kis korkülönbséget akartunk, biztos h nem lesz könnyű, de van mikor 1 gyerekkel se az :D
Na szóval így legalább lesz egy kis játszó pajtása :)
3/4 anonim válasza:
11 hónapos, most láttunk neki a 2.nak,ha most sikerülne így 18 hónap lenen,ha meg később hát később :-)
4/4 anonim válasza:
2 év korkülönbséggel terveztünk 3 gyereket. Végül 24 hónap és 17 hónap lett köztük. Az elején néha előfordult hogy úgy éreztem, talán jobb lett volna valamivel nagyobb korkülönbség, sokszor éreztem hogy egyikükre sem jut annyi időm amennyit igényelnének, de ahogy nőnek egyre ritkábban érzek így, és nagyon jól összenőttek, összeszoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!