Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 honapos terhes vagyok és...

5 honapos terhes vagyok és megint rám jött az éhségroham. Miert?

Figyelt kérdés
Az első 2 honapban volt ilyen aztán elmult nem ettem annyit nem is hiztam eddig sokat. De most 2-3 napja olyan étvágyam van,hogy csak na.:-) Ti is igy voltatok vele ennyi idos terhesen? El fog mulni? Nem akarok sokat hizni.
2015. aug. 16. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 18 hetesen jött meg az étvágyam. Ha két hónapig tartott, sokat mondok. Próbáltam visszafogni magam, hogy ne szaladjon el a ló, nem is volt gond. Volt, hogy nem éreztem magam éhesnek mégis rámjött, hogy most ennem kell.. Elintéztem egy doboz kefirrel pl. Ételből pedig amikor éhes voltam, direkt annyit szedtem, amennyi egyébként is lecsúszna és megálltam, hogy ne egyek többet. Nem mondom, hogy könnyű volt de megérte, nagyon féltem a terhességi hízástól.
2015. aug. 16. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, nekem mindkettőnél a 18-22 hét között lett iszonyú farkaséhségem, a világot fel tudtam volna falni. Nagyon nagy szenvedés árán tudtam csak megállni a zabálást (én is rettegtem a kilóktól). Sajnos nálam a 24-25 héttől jött a reflux (az előzőnél is, és most is), mert eléggé bent hordom a gyereket, és nagyon nyomja a gyomromat. Már csak keveset tudok enni, és ez egyre rosszabb lesz már.Ettől függetlenül a kilók csak jönnek felfelé :-)
2015. aug. 17. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!