21 hetes terhes vagyok. Nem mindennap erzem a baba mozgását. Miert?
Figyelt kérdés
Volt egy két nap amikor nagyon éreztem most pár napja szinte semmi. Miért? Pár napja voltam uhn minden rendben volt.2015. aug. 16. 17:21
1/1 anonim válasza:
Szia.Gondolom első baba. Teljesen normális,ha 21 hetesen még nem érzed minden nap intenzíven a mozgását. Pár hét és változni fog a helyzet. 2. ill. többedig terhességnél már ennél hamarabb is érzékelhetőek,persze akkor sem napi szinten,de hamarabb megérzi az ember akkor már ez ,,első,, magzatmozgást is,hisz tudja, ,,mit is kell,, olyankor érezni. Az sem mindegy hogy fekszik a baba,hol tapad a lepény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!