32 hetes terhes kismama vagyok, nagyon nagyon aktív a babám és sűrűn fáj ahol mozog, ebből lehet baj?
Mindig is nagyon aktiv volt, éjjel nappal mocorog, de mostmár fájdalmas, folyamatosan feszíti ki magát, nekem meg egyre sűrűbben fáj a hasam. Múlt héten még zárt voltam.
Myílhat ettől előbb a méhszáj, vagy kihatással lehet egy korai burokrepedésre? Nagyon aggódom, hogy a testem nem birja a nagy mozgolódást, néha tényleg olyan érzésem van hogy szétszakít.
Volt valaki hasonló helyzetben? Meddig húzta ki?
Ez szerintem teljesen általános. Ahogy nő a babád, egyre kellemetlenebb lesz minden, sőt sokszor fájdalmas...
Én a 41. hétig húztam, és a 32. héttől voltak erős fájdalmaim, amikor mozgott. A legjobban épp akkor fájt, amikor befordult fejvégűbe (ez a 34. héten volt, addig harántban feküdt).
A végéig zárt voltam!
Szóval önmagában a nagyobb mozgásoktól nem fogsz előbb nyílni, és önmagában ez nem indítja meg előbb a szülést sem! Csak ki kell bírni, mert valóban nagyon kellemetlen tud lenni. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!