Miért van ebben az évben ennyi terhes anyuka?
Én is kisbabát várok, a nővérem is. A kolléganőm is, a szomszéd is, sőt még a boltos lánya is.
De amikor utaztam a buszon, vagy 3 várandós anyukát láttam.
Mi van most? Ez a tavaszi zsongás utáni felelősség vállalás? Döbbenet. :)
Aki szintén terhes ebben az évben kommenteljen.:)
Igen sose volt kevesebb de őszintén.. Mikor tervben se volt a baba érdekelt minket? Hát engem nem ennyire. :)
Hasonló a kisbabákkal, még ha meg is néztem őket régebben, most azért máshogy. Jobban észreveszem.
Á én nem akarok senkivel örvendezni. Én imádom a terhességeim összes napját.
4. hónapnál járok, és semmi bajom. De attól hányni tudnék amikor az orrom elött gügyögnek meg "jajjdecukiakisruhája" bleh.
Az lehet hogy azért van mert most én is kisbabát várok.
Jobban észreveszem. Eddig is láttam néhányat, de eddig ez a téma nem is érdekelt annyira.
Mindig sportos csaj voltam és sosem gondoltam arra hogy nekem gyerekem lesz majd...jó persze tudtam hogy lesz de mégis..
Most pedig a szerelmünk gyümölcsét hordom a szívem alatt.
És azért így mégis könnyebb ha többen hasonló cipőben járunk.:)
Gratula mindenkinek aki idén várandós.
Sok egészséget nekik és a babucinak. Azért feltétlenül írjátok meg hogy hanyadik hétben vagytok, fiú lesz vagy csajszi? Meg csak úgy meséljetek! Unatkozo itthon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!