Lehetek terhes vagy már biztosan nem?
2 éve és 3 hónapja vagyok együtt a barátommal, viszont ebbe a hónapba végre megpróbáltuk egyszer gumi nélkül, nem sokszor maximum 5 alkalommal, egyszer sem élvezett belém.
Egyáltalán nem voltak terhességes tüneteim, tegnap kellett volna megjönnie ma elvileg " megjött "
pisiléskor nagyon halvány vérfoltocskák voltak a wc papíron, a vécében pedig vér darabkák .. de azóta semmi nem jön, viszont görcsölök.
Többször előfordult már hogy az elején csak egy csepp aztán rá 3 órára indult meg a vérzésem.
10 napja görcsölgetek, és fáj a mellem ennyi.
Nincs baj ugye ?
19/L
csak én nem értem a kérdést? azt írod végre megpróbáltátok gumi nélkül, utána meg hogy nincs baj ugye?
most akkor mi van?
teherbe akkor esel ha beléd élvez
Igen lehetsz terhes, én is így estem teherbe. Az előváladék ami szexközben ürülhet, abban is lehet spermium.
Viszont attól is függ hogy a ciklus melyik napján csináltátok így, de peteérés váratlan napokon is lehet. Ha nem akarsz gyereket inkább védekezz, vagy szedj fogamzásgátlót ha nem szeretitek a gumit. Ebben a korban már szedhetsz ha nincs egészségi akadálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!