Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16-án kellett volna megjönnie,...

16-án kellett volna megjönnie, és még nem jött meg, a hasam nem fáj egyántalán, terhes pedig biztosan nem lehetek. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennek elég sok oka lehet, mennyi idős vagy? Mióta van menzeszed? Beállt már rendszeresen?

Ha még nem akkor kimaradhat 1 hónap, volt olyan ismerősöm akinek 18 évesen is csak 2 havonta jött meg, persze ennek megvolt az orvosi oka.

Az is lehet, hogy kicsit túl stresszes volt az utóbbi időszakod és ezért csúszik...

2009. jún. 25. 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát 13 éves vagyok nem olyan régóta, és 3,5 éve jött meg legelőször, és a kezdetektől nagyon rendszeres volt, most kezdett kicsit rendszertelenné válni, az utóbbi fél évben, de eddig csak pár nap késés vagy sietség volt, ilyen még nem.
2009. jún. 25. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi gond csak a hormonjaid.Ha felkeresel egy dokit akkor ő elmagyaráz mindent ezzel kapcsolatban és legközelebb nem fogsz megijedni.Nekem ennyi idősen nem akart elmúlni a menszeszem.Kaptam egy gyógyszert és azóta semmi gond nincs.Már van egy lányom is.:)31/L
2009. jún. 25. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, rendben, megfogadom a tanácsod, csak csodálkoztam, mert szerencsésnek éreztem magam, hogy korán túlestem rajta, meg rendszeres is volt... De majd kiderül. Köszi! :)
2009. jún. 25. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!