Nem baj, hogy ennyire fáradékony vagyok?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok 15 hetes.Mikor felkelek reggel olyan fáradt vagyok mint aki nem aludt.Meg egész nap hulla vagyok.Vérnyomásom is alacsony.Kb 2 hete van ez a nyomás rajtam.Ez a meleg meg még rátesz.2015. aug. 15. 11:06
1/9 anonim válasza:
Meleg mindenkit kikészít, terhesség alatt pedig bármikor lehet sajnos fáradtság. Bajnak nem baj csak kellemetlen, ha van rá lehetőséged ne sajnáld az időt a pihenésre.
2/9 A kérdező kommentje:
De annyira rossz,hogy csinálnám a dolgom,de egyszerűen nehezen megy.... :(
2015. aug. 15. 11:27
4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk legutóbb vashiányom is volt.
2015. aug. 15. 13:02
5/9 anonim válasza:
Alacsony vérnyomàs tipikus tünete az àlmossàg. Ezen kàvéval, fekete teàval valamennyire tudsz segìteni. Ugyanebben a cipőben jàrok amúgy. Vasat és vitamint szedj.
6/9 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom nekem is alacsony.Szedek vitamint is.Meg vasról valót is.De sokszor elfelejtem bevenni.Nem kávézok.De volt,hogy muszáj voltam inni múltkor annyira alacsony volt.
2015. aug. 17. 15:13
7/9 anonim válasza:
A kàvét én sem bìrom most meginni, de egy erős fekete tea sokat segìt, ha ràmtör az àlomkór. Vagy bàrmi amiben koffein van. Mozgàs is. El fog múlni majd ez az időszak.
8/9 A kérdező kommentje:
Ma mondjuk úgy nem éreztem.Lehet mert már nincs az a borzasztó meleg.Te mennyi idős vagy?
2015. aug. 17. 15:28
9/9 anonim válasza:
12 hetes, rendszeresen alacsony a vérnyomàsom, kivéve, ha mérik.A meleg sem tesz ennek jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!