Második babámat várom a másfél éves kisfiam mellett, rettentően fáradékony vagyok és semmihez nincs kedvem, de a mi a legnagyobb probléma?
Figyelt kérdés
Hogy alig veszem magam rá a napi sétára a kisfiammal játszani se úgy tudok vele mint előtte rettentő lelkiismeret furdalásom van emiatt aki hasonló cipőben járt mikor lett jobb ill. hogy szedjem össze magam?Boldog babavárásból rémálom?2015. febr. 3. 11:47
1/2 anonim válasza:
Amit tudsz, csinálj fekve vagy ülve. Én bevéreztem az elején, a fiam akkor még csak 15 hónapos volt. Nem emelhettem, ki se tdtunk mozdulni a negyedikről, mert nincs lift. Egyrészt megtanitottam lépcsőzni a fiam, másrész csomót olvastam neki meg kirakóztam vele fekve. Mondtam, hogy hozzon játékot és játszunk :) Nagyágyon elfeküdtem, mellémült és ott pakoltunk, meséltem. Ha elfáradt, kiterült ő is mellettem és aludtunk együtt :D Még egy csomó fotót is csináltam magunról hanyattfekve. Nézd a mókás részét :)
22 hónap van nálunk a 2 gyerek között
2/2 anonim válasza:
Megértelek, ugyanebbe a cipőbe járok, csak a lányom 27 hós, de így is rossz.Egésznap nincs erőm felkelni, elviselhetetlen. Pedig annyi minden várna itthon. Alig várom, hogy túllessek rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!