Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babámat várom a...

Második babámat várom a másfél éves kisfiam mellett, rettentően fáradékony vagyok és semmihez nincs kedvem, de a mi a legnagyobb probléma?

Figyelt kérdés
Hogy alig veszem magam rá a napi sétára a kisfiammal játszani se úgy tudok vele mint előtte rettentő lelkiismeret furdalásom van emiatt aki hasonló cipőben járt mikor lett jobb ill. hogy szedjem össze magam?Boldog babavárásból rémálom?
2015. febr. 3. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit tudsz, csinálj fekve vagy ülve. Én bevéreztem az elején, a fiam akkor még csak 15 hónapos volt. Nem emelhettem, ki se tdtunk mozdulni a negyedikről, mert nincs lift. Egyrészt megtanitottam lépcsőzni a fiam, másrész csomót olvastam neki meg kirakóztam vele fekve. Mondtam, hogy hozzon játékot és játszunk :) Nagyágyon elfeküdtem, mellémült és ott pakoltunk, meséltem. Ha elfáradt, kiterült ő is mellettem és aludtunk együtt :D Még egy csomó fotót is csináltam magunról hanyattfekve. Nézd a mókás részét :)

22 hónap van nálunk a 2 gyerek között

2015. febr. 3. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Megértelek, ugyanebbe a cipőbe járok, csak a lányom 27 hós, de így is rossz.Egésznap nincs erőm felkelni, elviselhetetlen. Pedig annyi minden várna itthon. Alig várom, hogy túllessek rajta..
2015. febr. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!