Mas is ilyen faradekony az utolso hetekben?
39 hetes vagyok de mar ket hete olyan faradtsag, alomkorossag es bevallom lustasag van rajtam. Nem ertem. Eddig vilageletemben energiaval teli voltam, soha egy pillanatra nem alltam meg, kulonosen a teresseg alatt. Folyton jottem mentem nyuzsogtem. Most meg legsziveseben egesz nap fekudnek, nincs se kedvem se energiam semmihez, se menni valahova se tanaritani se fozni... Es delutanonkent alig varom hogy alhassak kicsit (ovodaskorom ota nem aludtam delutan, a terhesseg elejen sem). Hiaba iszok kavet attol csak a pulzusom megy az egekbe. Van egy 2,5 evesem itthon es sajnalom szegenyt hogy alig van erom vele jatszani, setalni menni...
Nalatok volt hasonlo? Mit tegyek hogy megint legyen energiam?
Én még csak 35 hetes vagyok, de én is így vagyok vele.
Nekem az eleje is ilyen volt, mindenben kifáradtam, még egy ágyazás után is negyed órát lihegtem, vert a szívem ezerrel.
A középidő tök jó volt, és most újra ugyanez van, ezer a pulzusom, és lihegek mindentől, a hajolgatástól kivagyok.
Kicsit vérszegény vagyok, lehet ez is közrejátszik, de a dokim nem írt rá semmit, és most a vérnyomásom is magas lett :(.
Szerintem ez már csak a szüléssel fog elmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!