Hogyan szedjem az utrogestant?
Most derult ki, hogy babat varok. Juniusban volt egy spontan vetelesem 5 hetesen igy most nagyon izgulok. Kulfoldon elek ahol nem irnak fel utrogestant semmi progeszteront potlast nem kapsz.. Hozatok otthonrol utrot a biztonsag kedveert csak azt nem tudom, hogy kell szedni ha esetleg megint elkezdek barnazni. Mivel artani nem artok vele igy tenyleg meg akarok mindent tenni, hogy elkeruljem a vetelest megint ha igy alakulna. Szoval tudnatok segiteni, hogy aki veteles utan az ujabb terhessegnel hanyszor es mennyit szedet es meg annyi, hogy hany hetig kell es vissza kell e vezetni mielott abba hagyom?
Nagyon koszonom
Én is júniusban, 5 hetesen vetéltem el. Amikor halvány pozitív tesztem lett, kérdeztem a dokit h elkezdhetem-e szedni, azt mondta, igen, ha tuti pozitív a teszt.
De valahogy halogattam a bevételét, úgy éreztem, nem kell, a múltkor szedtem, de rosszul is voltam tőle.
Na végül csak beszedtem egyet, de olyan rosszul lettem tőle, mint soha... Alig láttam, annyira szédültem, kb. mint aki 2 üveg bort betol. Hívtam a dokit, h ez így nem pálya, kell-e szedni mindenképp? Azt mondta nem, akkor hagyjam abba.
Szóval egy szemet bevettem és azzal annyi.
Úgy érzem, nem progihiányom volt a múltkor.
Ha baj lenne, tuti nem ezt iratnám ki, hanem pl hüvelytabletta vagy vmi más.
3-as vagyok, amúgy 2x1-et szedtem volna.
De felesleges, mert tényleg nem volt (szerintem) progihiányom, nem amiatt ment el.
A 12. hétig kellett volna szedni és fokozatosan csökkenteni (pl 1 hétig naponta 1, utána még 1-2 hétig 2 naponta 1.
De szerintem csak akkor kezdd el te is, ha baj lenne, addig én nem akarom tömni magam gyógyszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!