7. napja barnázgatok,15-én kellett volna megjönnie, tegnap volt egy pozi tesztem. Felhívtam a dokimat, aki azt mondta szedjem az utrogestant!?
Figyelt kérdés
Eddig 3 szemet vettem be, reggel és most este volt egy kis barnázás, napközben semmi. Szerintetek? Mikorra múlhat el a barnázás? Valaki volt már így?2013. márc. 19. 18:05
1/8 anonim válasza:
nem akkora gond, mert a dokit rögtön mondta, hogy szedd a gyógyszert. Szedd tovább, és nem lesz probléma. Az első uh-don majd úgyis elmondja a doki, hogy mit kell tenned.
2/8 anonim válasza:
Napi 3 szem az nagyon kevés, de keress egy dokit, meg kéne nézetni a progi szinted és aza alapján beállítani a napi adagot ha tényleg ez a gond.
3/8 anonim válasza:
Bár én lombikos voltam, de nekem napi 3x3 Utrogestant kellett "bevennem" és 2x1 Duphastont.
A 3 szem tényleg elég kevésnek tűnik, de azért reméljük, minden rendben lesz! Drukkolok! :)
4/8 anonim válasza:
Hm. Nekem 4+5 naposan kezdodott a barnazas, azonnal kaptam utrot 3x1-et. 11napig volt szines folyas, tehat az utro nem allitotta el, de nem is emelte a doki az adagot. Egy het maszatszunet utan, kisebb piros verzes, es ujabb egy het utan ma megint kisebb piros verzes es meg mindig nem emelt. Es bizom az orvosomban, 7 eve jarok hozza maganba, mar mutott is es meg szerintem bir is, szoval nem hiszem, hogy leszarna. De a verezgetesek oka nem csak a progihiany lehet, hanem csomo mas is. Az is elofordulhat, hogy akar a 12. hetig eltart a dolog. Ha jol ertem, akkor a barnazas nalad a nemvart ideje elott kezdodott? Az is lehet, hogy olyan helyen agyazodott be, ahol van egy nagyobb er, es ez okozza... Legy pozitiv, kimeld magad es hidj a picidben! :-) Ja es nekem a doki azt mondta, hogy az utrot mindenkeppen szajon at szedjem, mert ilyenkor huvelybol nem jol szivodik fel, a ph es a ver miatt sem! Drukkolok, majd irj!
5/8 sumergo válasza:
Lombikhoz 2x3-at kaptam. Tehát az 1x3 se olyan kevés szerintem.... A 3x3 meg 3-mal több, mint a maximális adag. Legalábbis betegtájékoztató szerint. (Ha jól emlékszem.) Hallgass a dokira, biztosan tudja mit csinál!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
Igen, a nemvárt előtt 3 nappal kezdtem barnázni, de ez nálam mindig így van, szóval csak utána kezdett gyanússá válni. Amúgy szeptemberben már volt egy "szinte ilyen" tapasztalatom. Akkor méhen kívüli volt :( Szóval csak bízom és bízom! Holnap pedig végre mehetek a dokimhoz!
2013. márc. 20. 07:59
7/8 anonim válasza:
Helyes, bizz, az nagyon fontos es sok mulik rajta! Majd irj, hogy mi volt!
8/8 A kérdező kommentje:
A barnázásom eredménye egy csodálatos kisasszonyka lett, aki holnap lesz 2,5 hónapos :)
De az utrogestant szedtem a 16. hétig. Szóval aki hasonló cipőben jár, annak hajrá! :)
2014. jan. 26. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!