Utrogestant hogyan szedjem?
Az orvos azt mondta 2x1 et, amint lesz pozitiv tesztem,ket napja halvany pozitivakat tesztelek(holnap vagy azutan kellene megjonnie) es szeretnem elkezdeni.Szajon at szedhetot kaptam nem mondta hogy ez barmi gondot okozhat,de azt olvastam sok helyen hogy inkabb a szajon at szedheto kapszulat is huvelybe kell feltenni!Mi van akkor ha en szajon szedem?Tenyleg roncsolja majat?
Ja es felkeles utan,lefekves elott az jo ha akkor alkalmazom?
Koszonom a valaszokat(kulfoldrol irok)!
A 2* 1 azt jelenti, hogy reggel és este:) Egyenlőre szájon át szedd, azzal az szokott a gond lenni, hogy rosszul vannak tőle a nők. Én hüvelygolyót használok, azzal semmi gondom.
HA nem bírod, kérdezz rá az orvosodra a váltásról. ÉS gratulálok a babához!!!!!!!!!!!
Szia!
Gratulálok!!!
Ha olyan kaptál amit szájon át kell bevenni akkor úgy szedd és igen jó felkelés után és lefekvés elött.
Én pozi teszt után kaptam hüvelygolyót, reggel-este kell nekem is 1-1-et.
8+5hkm
Baj van..A clear blue adott pozitiv tesztet,esa mai negativ lett!Es egy tizedet csokkent a hom is!(36.8)!Es bevettem egy utrogestant!Akkor mit csinaljak?Vrajam mega holnapot.addig szedjem es ha az orvosnal azt mondjak hogy nem vagyok terhes akkor abbahagyhatom csak ugy?Az a baj hogy hetfon megyek vervetelre (es az utrogestan bezavarhatja az eredmenyt..:S).
De az nem ertem hogy a One step terhes tesztek pozitivak(a mai is annak nez ki),de az is lehet hogy szellemcsikosak(rozsaszin a m2.csik,csak halvany)..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!