Nem tudom mi legyen a neve a babámnak. Mondanátok fiu és lány neveket nekem?
Figyelt kérdés
Nem tetszenek a régimódi,az ősmagyar nevek.2010. márc. 9. 11:51
1/20 anonim válasza:
Milán,Roland,Balázs/Petra,Mira,Laura:))
2/20 anonim válasza:
szia! a vezetéknévtől nagyban függ. Meg tudnád esetleg modnani? és akkor utána sziporkázok :)
3/20 anonim válasza:
Jázmin,Dominika,Fanni,Balázs,Alex,Adrián.Nekem ezek a kedvenceim.
4/20 anonim válasza:
Szia!Zsombor,Botond,Roland,Zalán,Fiú nevekbe ezek tetszenek,Kislányban Lili,Lia,Zorka,Dorina.Nekünk májusban születendő babánk Zorka Lia lesz.
5/20 A kérdező kommentje:
Ambrus :-)
2010. márc. 9. 12:12
6/20 anonim válasza:
ádám,kristóf,krisztián,richárd,dorottya,sára,emese,eszter
7/20 anonim válasza:
Fiú: Dominik, Olivér, Balázs, Marcell, Barnabás. Lány: Linda, Dorka, Diána, Laura, Petra
10/20 A kérdező kommentje:
Igen,a Balázs tetszik,Dominik is,de azt a férjem multkor is megvétózta,Van több fiu név a felsoroltakból ami még tetszik,csak azok pont olyanok amit személyes okokbol nem szeretnék adni. :-) Tetszik a Dávid is,de azt hogy lehet becézni?
2010. márc. 9. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!