Vetelesnek indultam es orvossi beavatkozást igényel. Mivel nem urultem ki teljesen. Deeee embrió es szívhang volt?
Kerdesem.utolso vizsgálatton voltam tegnap hogy megnézik mennyire urultem ki vagy nem es orvossi beavatkozást Megbeszéljük..."vakumosan tortene"
De embrió taltatltak es szivhangal.
Petezsak23x13mm benne szikholyag4,5nn.
Embrió 6mm.
Sajnos 38x25mm...echoszerkezetu keptbr.haematoma?található"vérrög" innen batnazok es nem a gyerektol.
Hétfőn ujjsza szívhang nézése. Ultrogestant szedek 2x1naponta.
Valaki jart mar igy?
Biztos hogy sszivhang volt es embrió? Csak mert nyugtalan vagyok es nagyon szeretnem ha megmaradna a pici.
Aug2.an vereztem de nem sokat...azota csak barnazom...ami a vérrög okoz való színű hogy az távozik vagy bizakodik az orvos hogy felszivodik.
Kerdesem eddig miert beszelt az orvos hogy veteles tortenik hisz ures petezsak volt egy hettwl ezelott?most meg miseb.ab.elotti ultrahangon embriot talaltak szivhangal!aggodom ha valaki jart mar igy es leirna a sajat tortenetet nagyon halas lennel erte.
Köszönöm!
(1baba lenne)
Ma voltam orvosnál reggelre kis verzes volt "gondolom az ejjel amit nem vettem eszre csak reggel😞 es mar nincs gyerek 12hetes lettem volna mar napokon belul....előző vizsgálat elo embrió jo szívműködésésel.
Sejthető ikrekkel....
Kaptam gyógyszert ami leállítja a hormont es Elvileg kitisztulok...
Pénteken kontroll...ha nem tisztulok mivel elalt a verzesem akkor muszeresen fejezik be.
Külföldön vagyok annyiba jo hogy nem egyből "kaparas"hanem gyógyszer által talan kitisztulok.
Testileg jol vagyok csak lelkileg sz@rul!
Köszönöm hogy irtatok!
Kívánom ti sose eljetek at ezt a fájdalmat!
Sajnos én is átéltem vetélèst, kedves kérdező, volt vérezgetés, de mellette élő embrió szívhanggal, mégis elment :(
A jó hír, hogy másfél hónap múlva már pozitívat teszteltem, pedig nem gondoltam, hogy ez megtörténhet... Ilyen hamar.
Szóval sok sikert, és ne add fel!!! :)
Szerencsére engem se kellet műteni ma reggel kaptam gyógyszert a kórházba ami kidobta a 2petezsakot.
Fájdalmat éreztem rosszul is lettem es kaptam érzéstelenítőt így szerencsere meg a fájdalom is elmult.
Mar haza engedtek.
Ennyi rossz utan örülni tudok annak hogy nem műszeresen fejezték be.
Sajnos Magyar.o.ez a lehetőség nincs😞 ezert van otthol az hogy tobb a műszeres befejezes mint a természetes"gyógyszeres"megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!