Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Élő embrió, de nincs szívhang?...

Élő embrió, de nincs szívhang? 6 hetes (szerintem 5,5) terheség, CRL:5mm.

Figyelt kérdés
Ha nincs szívhang, mit jelent az élő embrió? Ezt írták a papíromra és vetélés veszélyt pecsételő vérzés miatt, de aggaszt jobban, hogy nem talált az orvos szívhangot. Csak akkor az élő embriót honnan látja? Mikor lesz szívhang? Aggódom.

2015. jan. 9. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is így volt. 6 hetesen látszott az embrió, de nem volt még szívhang, csak pulzálás.

Egy hét múlva visszamentem, és már dobogott a kis szíve! :)

8+5 hkm

2015. jan. 9. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen még nem törvényszerű a szivhang . Mikorra rendelt vissza a doki ? 1-2 hét. Szerintem akkor lesz szivhang. :)
2015. jan. 9. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még bőven van ideje pulzálni, nagyon ráértek! :) Nyugi!
2015. jan. 9. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
5+5-ön nem kellett találnia szívhangot, teljesen rendben van. Kaptál progit?
2015. jan. 9. 18:47
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Méret alapján írta be a 6 hetet, ahogy én számoltam, még nem lehet annyi. Csak pont a pecsételés és hogy nem talált szívhangot, együtt elszomorított nagyon.

Kaptam hormonpótlást is, de szerintem inkább visszatért a méhszájsebem, úgy gondolom az vérezhetett be megint. Amiatt azért "nem aggódom" annyira, mert volt vele gondom korábban is, akkor rendbejött, de a doki is óvatos, azonnal felírta az Utrogestant és vetélésveszélyt a papírra mellé :(

2015. jan. 9. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
6. héten van legkorábban szívhang, és szerinted még nincs is annyi az embrió. Ne aggódj. :)
2015. jan. 9. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:

6dik héten írta, terhesség bizonyított, szívhang sejthető. Sztem késöbb biztosan lesz már! Ne aggódj!

Nekem igy volt. 7 és fél éves a fiam :-)

2015. jan. 10. 09:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Ma voltam orvosnál, 4 nappal később a régi orvosom már mindent rendben talált! Mutatott dobogást és képet is. CRL 12mm. Köszönöm a biztatást.

(Mondjuk most meg a pozitív ellenanyag eredmény idegesít, pedig A+ a vércsoportom...)

2015. jan. 13. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Látom már minden ok. Azért leírom, hogy nekem 6+2 naposan nem volt szívhang.2 héttel később már volt, akkor 7-8 hetes voltam és 14mm volt a babám. Nekem 4 nappal később fogant és annyival is később született! :) És nekem is pozitív volt az ellenanyag és én B + vagyok, párom A +. Nálunk az Anti-M nevezetű anyag nem klappolt, mert páromnak az pozitív volt nekem meg negatív.Annyi hogy többször kell majd járnod ellenanyag szűrésre. Nekem 2 havonta néztek pluszba ellenanyagot is. Semmi baj nem volt a terhességemmel és a szülésnél se kellett vért kapjak. Ugye ez fontos az ilyen ellenanyag problémáknál. További boldog babavárást! :)
2015. jan. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!