Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hónapos terhes vagyok,...

2 hónapos terhes vagyok, milyen vitamint és gyümölcsöt érdemes ilyenkor enni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Én Elevitet,folsavat és E vitamin kapszulát szedtem.
2008. szept. 6. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Én 12 hets koig csak folsavat szedtem,utána eurovit kismama vitamint!Boldog babavárást
2008. szept. 6. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Én elevitet szedek,semmi bajom tőle. Egyél mindenféle gyümölcsöt és zöldséget,amennyi és amilyen jól esik,csak arra figyelj,hogy mindent jó alaposan moss meg és ha lehet,ne vásárolj utcai zöldségestől,vagyis olyan árut ne vegyél,amit ért utcai szennyeződés,kipufogógáz stb.Boldog babavárást!
2008. szept. 6. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:

A dokid melyiket ajánlotta?

Én a 16. hétig Elevitet szedtem, de hányingerem és székrekedésem lett tőle, így áttértem a Hipp natalra.

2008. szept. 6. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én Elevitet,folsavat,Magne B6-ot,C-vitamint szedek,de állítólag fontos a B12 is az első 3 és az utolsó 3 hónapban.

Néha iszom kalcium pezsgőtablettát is,Normaflore-t,Espumisant(puffadás).

Gyümölcsből és zöldségből amit csak szeretnél.

2008. szept. 6. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Femibion ez egy új vitamin,mégtöbb folsavval, és e vitaminnal, azt mondják jó, bár jómagam az elevitet szedtem, de nagyon étvágycsináló úgyhogy fel is szedtem tőle jó pár kilót már a terhesség legelején. azóta nem szedem csak ritkán. De azért érdemes vmit szedni az első 3-4 hónapban, úgyhogy sztem próbáld ki ezt az újat, vagy amit a doki ajánl. Zöldséget gyümölcsöt minden mennyiségben bármit amit megkivánsz, biztos jót fog tenni.
2008. szept. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!