Baj lehet ha terhességem alatt nem szedek vitamint? Most 30hetes vayok, de rengeteg gyümölcsöt ettem és eszek is.
Igazából annyira nem veszélyes, de a terhesvitaminokban kétszer annyi a vitamin és ásványi anyag mint ha kg számra ennél gyümölcsöt.És a gyümölcs még nem minden, enned kell olyan zöldségeket is amelyek jótékony hatással vannak a pici fejlődésére.
Egyébként 30. hétben ha az orvos nem utasít és a pici szépen fejlődik, és tényleg minden rendben van akkor szerintem nem kell, de ne csak gyümölcsöt egyél.Főzelékek, zöldségek, gyümik, folyadék..
Kellemes babavárást!
(nekem 8 hetem van hátra)
Én sem szedtem soha semmi mesterséges készítményt. Nem volt egyik terhességemmel sem és a gyerekeimnek sem semmi baja.
Ha esetleg van valamilyen hiányod, azt az orvos úgy is mondani fogja.
Folsavra azért szükséged lett volna.
Baj nem hiszem, hogy lesz, de én nem kockáztattam volna / most várom a második babámat, elejétől a végéig szedtem a Femibiont
Életem, nem az baj , hogy nem szedtél magzatvédő vitamint, de tudod hogy a mai zöldségek/gyümölcsök már negyedannyi vitamint se tartalmaznak, mint 50 éve?
Illetve azért lenne jó legalább mostantól szedned, mert a szülés /szoptatás nagyon sok energiát ki fog venni belőled, ezért kellenek majd a készletek.
De ez csak jótanács!!
Csajok!Én most vagyok 5 hetes.A babavárás előtt szedtem 3 hónapig az Elevitet.Most a dokim neo ferro folgammát írt meg magne b6-ot.Mást nem mondott.A gyógyszertárban mikor mentem kiváltani,a gyógyszerésznő azt mondta,nem kell még az Elevit is ez így teljesen jó.Meglepődtem,de mivel így is több ezret hagytam ott,hát mondtam oké.De most rám jött a frász.:S
Most akkor szedjek terhesvitamint is?Vagy a napi 2 folsav és napi 3 magne elég amíg nem mondd mást doki?18.-án megyek Hozzá.
Nagyon aranyosak vagytok,köszia válaszokat.
Az elsőnek köszönöm a jókívánságot !és én is kellemes baba várást kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!