Van itt olyan kismama aki nem vállalta az amniót, és végül minden rendben volt a babával?
Én a másik oldal vagyok. Vagy is vállaltam, de nem bántam meg. Nekem is az Istenhegyin csinálták a kombit, ahol a tiédnél jobb eredmény jött ki, de még az is köztes kockázat volt. Ott felajánlották a 4-es tesztet, ill. a Nifty-t. Az uh tökéletes volt, Hajdú doktornő csinálta. Hazajöttünk és volt két ismerősöm is, akik hasonlóan jártak,mint te,hogy megcsináltatták a 4-es tesztet az Istenhegyin, de mivel az sem lett tökéletes, így szintén a Nifty-t vagy az amniót javasolták.
Én elmentem egy másik profi genetikus profhoz, aki 30 percig nézte a babát. Ő sem talált eltérést, de ahogy a dokim, ő sem vállalta a felelősséget,hogy lebeszél az amnióról és baj lesz. Szerintem egyébként normális orvos ilyet nem is tesz, hiszen nincs 100%-os uh.
Én így megcsináltattam. Semmi bajunk nem lett, a pici egészséges.
Sok sikert a döntéshez!
32 hkm
Szia! Én 1:260 kombinált teszt eredményre megcsináltattam az amniót. Semmi gond nem volt utána 2 napig feküdtem majd 2 hét kimélés. 4 nappal a kiirás után született. A te eredményeid szerintem nem olyan vészesek.
Csak te dönthetsz ebben a kérdésben. Szerintem kérdezz meg más orvost is. Illetve mérlegelj, ha rossz lesz az eredmény mit tennél. Végig akarod-e idegeskedni a terhességet? Mi nyugtatna meg? Ha születéskoir derül ki hogy valami gond van akkor mit éreznél? Az amniónak is van tévedési kockázata.
Gratulálok!! :) Sok boldogságot Nektek!
(3. voltam, aki nem kért semmilyen extra vizsgálatot)
Drága kismama! Sok boldogságot és jó egészséget! Egy kis napsugár költözött most hozzátok az életetekbe, tudod-e?
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!