Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki nem...

Van itt olyan kismama aki nem vállalta az amniót, és végül minden rendben volt a babával?

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 11:26
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nálam kicsit más volt a helyzet. Anyukámnak, nekem és öcsémnek egy nagyon ritka genetikai betegségünk van. Minden leletem tökéletes volt, de mivel ez a helyzet, ezért egyből küldtek genetikushoz, aki küldött chorionbiopsziára. Anyukámat a sote-n kezelik, amikor megtudta a docens, hogy terhes vagyok egyből telefonált, hogy menjek biopsziára, már el van minden intézve. Rengeteget őrlődtem, hogy mit tegyek. Minden eredményem tökéletes volt, megnézték a babám minden porcikáját ezerszer. Régen vártunk rá a férjemmel, csoda volt, hogy végre sikerült. Nagyon szerettem volna ezt a babát, még akkor is, ha örökli. Mivel arra jutottam, hogy akkor is megtartjuk, ha beteg, ezért közöltem a docenssel, hogy nem megyek a biopsziára. Ő meglepődve ült velem szemben én pedig mondtam, hogy teljesen mindegy, ha örökölte, ha nem én akkor sem fogom elvetetni. Teljes értékű életet élünk a betegség ellenére, nem befolyásolja az életünket, ezért marad a gyerekem. 16 hónapos, egy kis vitamingolyó :) a 16 hónap alatt egyszer volt beteg és semmi jel nem utal rá, hogy valami baj lenne. Sokat tűnődök, hogy a következő terhességnél mit fogok csinálni, de valószínűleg akkor is így fogok dönteni. Én tudtam mivel állok szemben és tudtam mit vállalok, ha beteg lesz. Ha mondjuk down gyanúval küldtek volna, akkor biztos megcsináltattam volna.
2015. aug. 13. 13:04
 22/37 anonim ***** válasza:
Kissé pénzlehùzásnak tűnik a dolog! A XVIII-be lakom, a dokimnak is van magánrendelése, de azt mondta, hogy nyugodtan járjak az Sztk-ba. A vetélés kockázata miatt én is sokat gondolkodtam, hogy menjek vagy ne. Közepes kockázat miatt én is bevállalom. Van egy kislányom, nem tartanám meg ha ez a baba beteg lenne. De bízok benne, hogy semmi baj nem lesz! Nehéz döntés! Sok szerencsét!
2015. aug. 13. 13:09
 23/37 anonim ***** válasza:
ha betartod a doki utasításait és vigyázol magadra hidd el nem lesz semmi baj, ha nem ennék túl már egy ilyenen nem mondanám pedig aztán én is rendesen ráparáztam a dologra
2015. aug. 13. 13:23
 24/37 A kérdező kommentje:
Én is a XVIII-ban lakom, tudnál akkor ajánlani egy orvost itt a kerületbe? Nem tudom, hogy megy ez a váltás, de tényleg amit ez a doki megenged magának az már csúcs....
2015. aug. 13. 13:38
 25/37 anonim ***** válasza:
Zsebők Zoltán rendelőbe járok Séra Péter doktorúrhoz. Tudom sokan panaszkodnak rá, nekem semmi problémám vele. Kissé szótlan, de mindig válaszol a kérdésemre. Várni sem kell sokat, minden időpontra megy.
2015. aug. 13. 14:29
 26/37 A kérdező kommentje:
Na igen, a Séra doki. Ő az orvosom. Képzeld elmentem hozzá május 7-én, hogy pozitívat teszteltem május 1-én és, hogy április 16-án volt inszeminációm. Nagy kegyesen csinált egy ultrahangot és közölte, hogy én ugyan nem vagyok terhes. Semmi nem utal rá. Mondtam, hogy akkor mit csináljak? Hagyjam abba a duphastont, hogy megjöjjön a mensim? Vagy mi legyen. Full lekezelő volt, még egy hét múlva visszamentem, akkor máshoz. Ő meg közölte, hogy biztos elvetéltem, ő sem lát semmit. Nem értem tényleg miért mutatta meg ilyen későn magát a baba. Szóval már műteni akartak méhen kívülivel, amikor a mostani doktornőm észrevette, hogy ott van a picur. Na így kerültem hozzá és a magánrendelőjébe... :(
2015. aug. 13. 14:32
 27/37 anonim ***** válasza:
Igen, én is olvastam róla mindenféle véleményt. Szerencsére én a jobb napjait fogtam ki. Sajnos nehéz ez az orvosválasztás, mert mindig akad olyan, aki negatív véleményt fog mondani. A 2. terhességemnél 20. héten beindult a szülés. Bementünk a Dél-Pestibe megvizsgáltak, vittek a szülészetre, nem is mondták, hogy szülni megyek. Ott volt Séra doki is, monda hogy meg kell szülnöm a babát, és utána ment a következő anyához. Az ott nekem is rosszul esett. A következő terhességnél a 30. héten indult be a szülés, pont a dokinál voltam terhesgondozáson. Ő ballagott le a patikába tüdőérlelőért, ő fizette ki, a kislányom számára a legjobb kórházba küldött a mentővel. És még másnap is felhívott, hogy mi történt. Most is hozzá járok, holnap pedig megyek a Bajcsyba chorionbiopsziára. Pedig méhszájgyengeségem van és így is bevállalom a mintavételt és reménykedem, hogy nem lesz semmi gond. Nekem 1:740 lett downra az eredményem. A XVIII. kerületi Medconnexus-ba jártál már? Ők sem olcsók!
2015. aug. 13. 15:08
 28/37 A kérdező kommentje:
Nem jártam még náluk, nem is hallottam róluk. Úristen akkor a 20 hetes babát elveszítetted? Remélem a 30. hétre született baba jól van. Nekem 1:570 az eredményem. Nálad jobb a helyzet. Most hívott a párom, ha akarom kifizeti a 68 000 forintot az amnióra,bár Ő biztos benne, hogy nincs baj. Nekem általában vannak megérzéseim, de most sajnos semmi.
2015. aug. 13. 15:20
 29/37 anonim ***** válasza:
Igen, ő még nem volt érett a kinti világra. A kislányunk jól van, semmi baja nem lett, behozta a lemaradását is. Holnap este majd megírom, hogy milyen volt a biopszis, hasonló lehet mint az amniocentézis. Neked a magzatvízből vesznek nekem a méhlepényből mintát. Úgy hallottam, hogy az Istenhegyin pár nap alatt van eredmény, nekem kb. egy hónap. www.medconnexus.hu ha orvost váltanál
2015. aug. 13. 15:32
 30/37 A kérdező kommentje:
Köszi! Minden jót kívánok Nektek is. Majd írjál, hogy mi volt. puszi
2015. aug. 13. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!