Van itt olyan kismama aki nem vállalta az amniót, és végül minden rendben volt a babával?
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 11:26
11/37 anonim válasza:
Ja még annyi hogy az I.sz. Női klinikán csinálták ingyen
12/37 anonim válasza:
meg mondom őszintén fogalmam sincs,mert mikor már a genetikai tanácsadáson voltam és megnézték a leleteimet ott már a tarkó redő vastagságára hivatkoztak hogy egy picit eltér az átlagtól...
13/37 anonim válasza:
Én a Bajcsyba megyek holnap chorionboholy mintavételre. Ingyenesen csinálják, csak a genetikai tanácsadásra kellett írni a nőgyógyásznak egy beutalót. Azt nem tudom, hogy 37 év alattiaknak is ingyenes-e! Az Istenhegyit nagyon dícsérik, de a Bajcsyt is, így én az ingyenest választottam, bár futotta volna a költségvetésből. Integrált vagy a kombinált teszted lett közepes kockázatù?
15/37 anonim válasza:
nekem az integrált és a kombi is közepes lett
16/37 A kérdező kommentje:
Mind a kettő köztes kockázatú. a 12 heti 1: 345 a 16 heti javult ott 1:570 a 18 heti uh az istenhegyin tökéletes volt. Azért is meglepő, hogy most ultrahang után akarnak rábeszélni az amnióra, amikor a 16 heti vérvétel után felhívtak, hogy javult az eredmény, várjuk meg a 18 hetes uh-t ha ott minden oké, akkor nyugodjak meg. Erre most mégis el akarnak küldeni. Könyörgöm, már hatalmas a hasam, átlagnál nagyobb, rúg a pici, láttam a pofiját, mutatta a kis tenyerét a lába alatt átdugva, hogy minden ujjperce megvan. Hasra is feküdt, hogy a gerincoszlopát is láthassuk. Mondta a doki, hogy nagyon együttműködő a kisfiam. Akkor mi a fenének vártunk eddig???? Tényleg se éjjelem se nappalom. Első gyerek, 35 múltam, Kaális csoda, nem vagyok 20 éves, hogy van még időm erre.... :(
2015. aug. 13. 12:50
17/37 A kérdező kommentje:
Beutalóm nincs, csak ráírták az uh-ra, hogy javasolják az amniót. hívtam a maszek nőgyogyimat, hogy megcsináltatnám akkor náluk a kórházba ingyen, de ő csípőből válaszolt, hogy csináltassam meg pénzért az istenhegyin.
2015. aug. 13. 12:51
18/37 anonim válasza:
1.vagyok. Kirughatnád ezt a dokit, megérdemelné. Neki csak egy boríték vagy. Biztosan visszaosztanak neki.
19/37 anonim válasza:
ez már csak rajtad múlik hogy vállalod e vagy sem.ha nem akarod végigparázi a terhességed akkor valamit tenned kell,azzal sem teszel jót a babádnak... én nem akarok beleszólni meg rábeszélni semmire sem de ugyan úgy benne van a kockázat egy végig stresszelt terhességben mint az amnióban
20/37 anonim válasza:
nos igen... az első lépés tényleg az lenne hogy dokit válts.
hidd el vannak nem maszek lelkiismeretes dokik akiknek nem csak egy "haszon " vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!