Baj van? Már nem merek elmenni a nőgyógyászomhoz.
Csak 3 hónap.Az nem sok idö.Nekünk egy évre volt szükség.3 ho´napot ajánlanak gyo´gyszer utánn,hogy a szervezet kiürüljön a hormonoktól.
Ne idegskedj ezen, a baba jön amikor itt lessz az ideje.Lehetséges,hogy terhes vagy,de az is,hogy a gyógyszer hia´nya miatt van a barnafolyas.
Elözször is nyugodj meg.
29hetes kismama.
Nyugi,valószínűleg csak a fogamzásgátló ürül ki.Van akinek elég erre egy hónap,van akinek egy év.(Nekem egyikre sem volt szükségem,szedése közben estem teherbe.)Szerintem ha megmarad a folyás,akkor menj el dokihoz,ha nagyon aggódsz!
Ne akard görcsösen a babát!
Szia!
Nekem is egy év kellett amíg kiürült!
És pont ez az egy év volt amíg a szervezetem visszaállt a normális kerékvágásba!
Sajnos van olyan ,hogy a fogamzasgatlo igy felboritja a hormonhaztartast.Nekem 2 ev mulva sem urult ki a szervezetembol,hiaba probalkoztunk nem lett baba.Orvosi segitseg kellett hozza ,hogy visszaalljon a szint.Azt hozza kell tennem ,hogy nagyon eros fogalzasgatlo volt.(szuri 3 havonta)
De a tuneteid alapjan lehetsz te terhes is ,van akinek igy kezdodik...Ha a rendes idoben nem jon meg akkor szerintem csinalj egy tesztet.Kitartas jon az a baba,es minel tovabb varsz ra annal boldogabb erzes tolt majd el!Nekem elhiheted!Csak ne gorcsolj ra tulsagosan!24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!