Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj van? Már nem merek elmenni...

Baj van? Már nem merek elmenni a nőgyógyászomhoz.

Figyelt kérdés
A ciklusom közepén voltunk együtt a férjemmel, rá 3 napra barnás folyásom volt, ami elmúlt 2 napra, majd visszajött, azóta egyfolytában van, kis mennyiségben. Reméltem, babát várunk, de egyre kevesebb esélyt látok rá. Múlt hónapban 2-szer voltam nődokinál, azt mondta teljesen egészséges vagyok. Akkor most mi lehet? Ja, 3 hónapja nem szedek fogamzásgátlót.
2007. nov. 6. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak 3 hónap.Az nem sok idö.Nekünk egy évre volt szükség.3 ho´napot ajánlanak gyo´gyszer utánn,hogy a szervezet kiürüljön a hormonoktól.

Ne idegskedj ezen, a baba jön amikor itt lessz az ideje.Lehetséges,hogy terhes vagy,de az is,hogy a gyógyszer hia´nya miatt van a barnafolyas.

Elözször is nyugodj meg.

29hetes kismama.

2007. nov. 6. 07:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészséges a kis mennyiségű barna folyás sem,ha menses megjön és utánna sem mmúlik el akkor menj el nődokihoz.De mehetsz másikhoz is,két vélemény ugyan az lesz akkor biztos egészséges vagy,nincs ok az aggodalomra.lehet még a gyógyszer sem ürült ki a szervezetedből.Ne aggódj és ne siettesd a terhességet,és ne akard görcsösen.Jönni fog a baba mikor jönnie kell:-):
2007. nov. 6. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugi,valószínűleg csak a fogamzásgátló ürül ki.Van akinek elég erre egy hónap,van akinek egy év.(Nekem egyikre sem volt szükségem,szedése közben estem teherbe.)Szerintem ha megmarad a folyás,akkor menj el dokihoz,ha nagyon aggódsz!

Ne akard görcsösen a babát!

2007. nov. 6. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is egy év kellett amíg kiürült!

És pont ez az egy év volt amíg a szervezetem visszaállt a normális kerékvágásba!

2007. nov. 6. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos van olyan ,hogy a fogamzasgatlo igy felboritja a hormonhaztartast.Nekem 2 ev mulva sem urult ki a szervezetembol,hiaba probalkoztunk nem lett baba.Orvosi segitseg kellett hozza ,hogy visszaalljon a szint.Azt hozza kell tennem ,hogy nagyon eros fogalzasgatlo volt.(szuri 3 havonta)

De a tuneteid alapjan lehetsz te terhes is ,van akinek igy kezdodik...Ha a rendes idoben nem jon meg akkor szerintem csinalj egy tesztet.Kitartas jon az a baba,es minel tovabb varsz ra annal boldogabb erzes tolt majd el!Nekem elhiheted!Csak ne gorcsolj ra tulsagosan!24 hetes kismama

2007. nov. 7. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!