SOS! Honnan tudhatom, hogy jól van -e a baba?
18. hetes terhes vagyok és még nem éreztem, hogy megmozdult volna. A màsik dolog az, hogy félek, mi van akkor, ha a nyakàra tekeredik a köldökzsinor. Hogy lehet ultrahang nélkül észrevenni?
Első babàmat vàrom.
Sehogy!
Egyébként a terhesség során számtalanszor tekerik be magukat a zsinórban. Sok baba úgy is születik.
A mozgás miatt meg max. uh-ra tudsz menni!
1. Ha nagyon aggódsz, vegyél otthonra dopplert. Én Angelsoundot használtam. Ez viszont kétélű dolog. Ha nem tudod normálisan használni, nem találod meg a szívhangot, akkor lehet, hogy még jobban beparázol.
2. Az én fiam is úgy született, hogy ott volt a nyakán a köldökzsinór. Semmi baja nem volt.
A szülésig semmi baja sem lesz a kicsinek, ha a nyakán van a köldökzsinór, mert nem szorul rá csak amikor bújna kifelé, de addig ezt úgyis észreveszik.
Én az első babámat 21 hetesen éreztem először, ne aggódj! Jól írta valaki előttem, most rá kell hagyatkoznod a "természetre", ezeket a dolgokat nem befolyásolhatod, csak annyit tehetsz, hogy nem stresszelsz, sokat pihensz, jókat eszel és szeretettel várod a picit! (Ja és közhelyes, de aludj amíg teheted! ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!