Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Honnan tudhatom, hogy...

SOS! Honnan tudhatom, hogy jól van -e a baba?

Figyelt kérdés

18. hetes terhes vagyok és még nem éreztem, hogy megmozdult volna. A màsik dolog az, hogy félek, mi van akkor, ha a nyakàra tekeredik a köldökzsinor. Hogy lehet ultrahang nélkül észrevenni?

Első babàmat vàrom.

2015. aug. 13. 07:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehogy!

Egyébként a terhesség során számtalanszor tekerik be magukat a zsinórban. Sok baba úgy is születik.

A mozgás miatt meg max. uh-ra tudsz menni!

2015. aug. 13. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Ha nagyon aggódsz, vegyél otthonra dopplert. Én Angelsoundot használtam. Ez viszont kétélű dolog. Ha nem tudod normálisan használni, nem találod meg a szívhangot, akkor lehet, hogy még jobban beparázol.

2. Az én fiam is úgy született, hogy ott volt a nyakán a köldökzsinór. Semmi baja nem volt.

2015. aug. 13. 07:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Majdnem minden baba nyakán van zsinór. Az a kevesebb, aki nem kavarodik bele. Ebben semmi extra nincs. Nemsokára érezni is fogod. Lehet aggódni 9 hónapig napi szinten, csak felesleges.
2015. aug. 13. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, a terhesség kicsit olyan, hogy rá kell bízni magadat a természetre. Ilyen idős magzatnál inkább az a ritka, ha nincs köldökzsinórba tekeredve. Első babával parás minden, tudom, de nem szabad a rosszakra gondolni, nagyon stresszes lesz az egész külben. Statisztikailag pedig semmi baja nem lesz amúgy.
2015. aug. 13. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:

A szülésig semmi baja sem lesz a kicsinek, ha a nyakán van a köldökzsinór, mert nem szorul rá csak amikor bújna kifelé, de addig ezt úgyis észreveszik.

Én az első babámat 21 hetesen éreztem először, ne aggódj! Jól írta valaki előttem, most rá kell hagyatkoznod a "természetre", ezeket a dolgokat nem befolyásolhatod, csak annyit tehetsz, hogy nem stresszelsz, sokat pihensz, jókat eszel és szeretettel várod a picit! (Ja és közhelyes, de aludj amíg teheted! ;) )

2015. aug. 13. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!