Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most csináltam tesztet, és...

Most csináltam tesztet, és két csik jött ki, de az egyik csik nagyon halvány. Akkor most ez mit jelent? Terhes vagyok, vagy nem?

Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 14:57
 1/10 A kérdező kommentje:
Jaj,és ma kellene megjönnie,de nagyon fáj is a hasam és a derekam,ahogy a menzi elött szokott is
2008. szept. 6. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha látszik a csík, az pozitív. Gratulálok! Pár nap múlva azért, tesztelj újra!
2008. szept. 6. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem is halvány volt a második csík, azóta a kisfiam már 8 hónapos!

Talán csinálj egy másik tesztet is, de szerintem babát vársz. Remélem örülsz neki.

Gratulálok.

2008. szept. 6. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is halvány volt a csík, most vagyok 28 hetes. Halványan gratulálok!
2008. szept. 6. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:

TErhes vagy , egyértelmű-gratulálok--

A teszten rajt van, hogy ha két csík az pozitív, azt nem kell nézni milyen halvány..

A nega teszt egy csíkos, vagy értékelhetetlen, mert nincs csík.

2008. szept. 6. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
biztos pozitiv,a halvány is halvány
2008. szept. 6. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Először nekem is csak halványan lett pozitív, rá 1 hétre lett erősebb a 2. csík is. Azóta pedig 19 hetesek vagyunk már.
2008. szept. 6. 18:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igen örülök neki,mivel,hogy már 8hónapja próbalkozunk és eddig nem sikerült.Remélem most igen!Csak azt nem tudom miért érzem úgy mint amikor meg kellene jönni.Nagyon görcsöl a hasam,és fáj a derekam
2008. szept. 7. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia. Amíg át nem veszi a szerepét a méhlepény ezek a tünetek meg fognak maradni. Magadtól is elkezdheted szedni a magne b6-ot, az enyhíti a tüneteket.
2008. szept. 8. 09:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Hát csináltam még egy tesztet,és csak 1csik jött ki.Na most akkor mi van?Én már úgy bele éltem magam,a párommal,hogy lesz kisbabank,és most megint csalódni.Nem értem,az elsö teszten 2csik,másodikon1.De a teszt nem tévedhet abban ha valaki terhes,csak ha negativ,de közben még is babát vár,nem?
2008. szept. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!