Van egy nagyon halvány pozi tesztem és csináltam ma még egyet nem is olyan régen és az meg nega! Miért? Ti is voltatok így?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 12:33
1/12 anonim válasza:
Igen...ott a negatív teszt gyengébb volt uh szerintem babás vagy! Gratula
2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Bocsika de nem értem a válaszodat?
2010. dec. 1. 12:45
3/12 anonim válasza:
Ha a másik teszt is ugyanaz a márka volt, akkor én sem értem, talán nem reggeli első vizeletből csináltad, az lehetett a gond. Ha meg különböző márkájú a két teszt, akkor valóban gyengébb lehetett (nem annyira érzékeny) a második teszt.
4/12 A kérdező kommentje:
Különbözőt tesztet csináltam. Először 25 most meg 20 akkor én sem értem...
2010. dec. 1. 12:57
5/12 anonim válasza:
Az mindegy h 25 v 20....igazából márka függő mert két 25.-ös teszt között is nagy különbség lehet...ami negatívot mutatott az gyengébb teszt volt, magasabb hcg szint kell hozzá...a másik viszont érzékenyebb teszt volt és elég volt hozzá a szervezetedben lévő hcg....igy érted már?
6/12 A kérdező kommentje:
Szerinted van értelme megint tesztelnem holnap reggel? Azzal a teszttel amelyik halványan ki mutatta?!
2010. dec. 1. 17:47
7/12 Jadwiga válasza:
Szerintem várj a második teszttel pár napot. Mikor lenne a mensid? Nekem sokára mutatta ki a teszt, a halvány második csík is 10 napos késéskor volt. És még akkor se szabad felhőtlenül örülni, a legtutibb a 7 hetes ultrahang. Ott már szívhang is lehet! Hajrá!!
8/12 A kérdező kommentje:
Pont ma...
2010. dec. 1. 18:15
9/12 Jadwiga válasza:
Óh. Nagyon drukkolok neked, de kérlek ne éld bele magad nagyon! Ilyenkor még elmehet, és az nem is baj, mert akkor nem volt életképes. Nekem egyszer 4 napot késett a mensim, és most tudtam meg, mikor megmaradt a terhesség, hogy az volt az első is. A teszt nem mutatta ki, de a tünetek ugyanazok voltak. Majd" kidurrannak a mellek, furcsa érzés pisilni, fájt a derekam. Ilyenek. De ez lehet akár premenstruációs tünet is. Mindenesetre a halvány csík az már tuti. Most nagyon türelmesnek kell lenned! És nyugodnak. (Legalábbis próbáld meg :)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszöke!!:) Az a helyzet, hogy nem tudnék várni még pár napot...már a holnapi napot alig várom...De azt akkor sem értem, hogy két különböző teszt mást mutat...
2010. dec. 1. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!