Lehet buta kerdes de szeretnem ha megneztetek az uh kepet a babucimrol. Ti mit lattok a hatterben a baba mogott? Ti is lattok esetleg egy masik babat kirajzolodni a hatterben?
Figyelt kérdés
Azert is kerdezem toletek mert kulfoldon elek es nem olyan alapos itt a kivizsgalas es az uh es bizonytalan vagyok hogy esetleg nem-e ket baba van es a doki nem vette eszre a masikat.
2015. aug. 12. 15:38
44/76 A kérdező kommentje:
Felhivtam a neni rendelojet hogy megkerdezzem miert hallok 2 szivhangot es hogy lehet-e hogy 2 baby van .. Erre o: aaaa kizart hogy ketten legyenek biztos a sajat szivhangomat hallom meg amugy is mar voltam 4uh-n lattak volna .. Ennyi volt a valasz a noverketol (aki csak a termineket vegzi) de most mar hagyom a temat mert az agyamra megy az agyalas.. Majd szept.1-en megint megyek aztan meglatjuk milyen lesz ezek utan a neni :)
2015. aug. 13. 14:33
46/76 anonim válasza:
En is latom amit te, nagyon kivancsiak vagyunk :)
47/76 anonim válasza:
Gratulálok! :) Húú de izgalmas, én is várom a fejleményeket! :D
48/76 A kérdező kommentje:
Koszonom Lanyok! :)) :* egybol irok barmi biztosat tudok mar :)
2015. aug. 14. 18:36
49/76 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Friss infom van.. Szeptember 7.-ere kaptam idopontot otthon az 5D ultrahangra :) na akkor kideritek mindent :)) ugy varom mar :))
2015. aug. 17. 13:32
50/76 anonim válasza:
Gratulálok, és izgatottan várom én is a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!