Lehet buta kerdes de szeretnem ha megneztetek az uh kepet a babucimrol. Ti mit lattok a hatterben a baba mogott? Ti is lattok esetleg egy masik babat kirajzolodni a hatterben?
Figyelt kérdés
Azert is kerdezem toletek mert kulfoldon elek es nem olyan alapos itt a kivizsgalas es az uh es bizonytalan vagyok hogy esetleg nem-e ket baba van es a doki nem vette eszre a masikat.
2015. aug. 12. 15:38
22/76 anonim válasza:
Lehet emlitette nem? Csak nem figyeltel oda. Nem tudom milyen jol beszeled, ahogy nezem a, nemetet, de lehet atsiklottal felette nem? Felelmetes lenne amugy, mindenesetre kivancsi vagyok.
23/76 A kérdező kommentje:
Mar alig varom a szept. 1-et aztan meglatjuk mit mond a doki :)
2015. aug. 12. 20:59
24/76 A kérdező kommentje:
Eleg jol beszelem a nemetet de egy szoval sem mondta hogy ikrek.. Soha semmit nem keresett egyik uh-n sem.. Amit meglatott egybol azt vizsgalta.. Viszont az erdekes az az hogy hivatalosan 6hetes 4naposan 6hetes1napos volt a baba merete a gep szerint, 9hetesen 9hetes kereken majd 11hetes 6naposan 12hetes 1naposra merte a gep majd 15hetes 6naposan 17hetes 1naposra irta.. Erdekes ez is
2015. aug. 12. 21:02
25/76 anonim válasza:
tyűha.de az még majdnem 1 hónap :/
26/76 anonim válasza:
Jajj de izgalmas kérdező
Gratulálok
27/76 A kérdező kommentje:
Az a baj ha elmegyek masik dokihoz akkor az elektromos biztositasi kartyamon latni fogja hogy masik dokinal is voltam.. Na akkor mit csinalna a neni.. Bele sem merek gondolni :/ privatba mehetnek el de akkor 2-300euroba kerulne a vizsgalat.. Azt meg nem szeretnem :/ a 4d ugye kilove 24hetes koromig .. De szeptemberben megyunk haza szoval valahogy most mar ki kellene derulnie hogy ketten vannak-e.. Sajnos ezt a par hetet meg ki kell valahogy birnom.. De meg agyalok hatha valami meg beugrik addig :)
2015. aug. 12. 21:35
28/76 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok :) annyira jol esik hogy ti is izgultok :*
2015. aug. 12. 21:37
29/76 anonim válasza:
Beállok én is a kiváncsiak sorába:)
30/76 anonim válasza:
De lehet szellembaba:) látni,de valóságban nem biztos hogy van,más uh képed nincs???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!