Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iker babáink lesznek. Lehetség...

Iker babáink lesznek. Lehetséges az, hogy soha nincs hányingerem?

Figyelt kérdés
2007. nov. 6. 05:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nem törvényszerü,hogy hányingered legyen a terhesség alatt.Örülj neki,hogy a szerencsésebbek közé tartozol.Valószínü,hogy az egész terhességet megúszod a hányinger nélkül.

Neke sincsen semi rosszullétem.Van hejette ma´s.(vese)

Gratula a babákhoz.

29hetes kismama.

2007. nov. 6. 06:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki!!!Nekem volt egy olyan 1,5hetem így 10.hét környékén,amikor kimozdulni sem bírtam itthonról,mert reggeltől estig rosszulvoltam,szédültem...Egy hormontól vagyunk rosszul,és van akor érzékenyebb rá,van aki nem.
2007. nov. 6. 07:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen lehetséges én most várom a harmadik babámat de eggyik terhességemnél sem volt semmilyen tünetem,az álmosságot leszámitva.Grat a babucikhoz:)35hetes kismama:)
2007. nov. 6. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én 9 hetes vagyok, de minden tünet nélkül élem át a várandósságot és a környezetemben sokan voltak még így.

Örülj neki, nem olyan jó az a hányinger:-)

2007. nov. 6. 13:02
 5/7 anonim válasza:
Én is csask azt tudom mondani, hogy örülj neki! Nem mindenkinek szokott lenni és szerencsésebb az akinek nincs.
2007. nov. 6. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is ikres kismama vagyok a 12-ik héten. Eddig nekem sem volt hányingerem, elevitet, cetebet szedtem az első naptól, 1 hete pedig kiegészítettük napi 2 folsavval. Viszont 2 napja "bokákolok" napi kb. 10 x. Mitől lehet ez? Azt hittem, hogy már nem is lesz... hiszen elmúlt a 3-ik hónap...

ikres kismama

2009. jan. 30. 19:34
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Valóban örülj, hogy nincsenek rosszulléteid, mert ikres kismamákra ez nem túl jellemző. Nekem is ikreim vannak és kb. 2.5 hónapon át alig tudtam ellátni a családomat, ami az előző terhességeimnél egyáltalán nem volt jellemző.A dokim azzal magyarázta,hogy 2 babával sokkal nagyobb hormonális változáson mentem keresztül, mint az előzőekkel.Először el sem tudtam képzelni, hogy miért annyira más ez a terhesség, ráadásul mivel egypetéjűek, ki sem derülta "turpiszság" csak a 11. héten.

2011. jan. 31. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!