Iker babáink lesznek. Lehetséges az, hogy soha nincs hányingerem?
Szia.
Nem törvényszerü,hogy hányingered legyen a terhesség alatt.Örülj neki,hogy a szerencsésebbek közé tartozol.Valószínü,hogy az egész terhességet megúszod a hányinger nélkül.
Neke sincsen semi rosszullétem.Van hejette ma´s.(vese)
Gratula a babákhoz.
29hetes kismama.
Szia
Én 9 hetes vagyok, de minden tünet nélkül élem át a várandósságot és a környezetemben sokan voltak még így.
Örülj neki, nem olyan jó az a hányinger:-)
Sziasztok! Én is ikres kismama vagyok a 12-ik héten. Eddig nekem sem volt hányingerem, elevitet, cetebet szedtem az első naptól, 1 hete pedig kiegészítettük napi 2 folsavval. Viszont 2 napja "bokákolok" napi kb. 10 x. Mitől lehet ez? Azt hittem, hogy már nem is lesz... hiszen elmúlt a 3-ik hónap...
ikres kismama
Szia!
Valóban örülj, hogy nincsenek rosszulléteid, mert ikres kismamákra ez nem túl jellemző. Nekem is ikreim vannak és kb. 2.5 hónapon át alig tudtam ellátni a családomat, ami az előző terhességeimnél egyáltalán nem volt jellemző.A dokim azzal magyarázta,hogy 2 babával sokkal nagyobb hormonális változáson mentem keresztül, mint az előzőekkel.Először el sem tudtam képzelni, hogy miért annyira más ez a terhesség, ráadásul mivel egypetéjűek, ki sem derülta "turpiszság" csak a 11. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!