Mi lesz, ha nem megyek minden alkalommal pecsételtetni a kiskönyvembe?
Nem tudom, hogy hová jársz, de én nem jártam olysn helyre, ahol megkérdezték csak, hogy van e panaszom. A kórházba kotelezo uh kra jartam es vervetelre. Emellett, pedig a magandokim rendelojebe, aki lusta pecsetelni. Vedőnő mindig pecsetelt.
szoval nem tudom milyen lehet az a terhesgondozo, ahol csak ennyit csinalnak. Nekem ilyen nem volt!!!
Hol tartasz egyáltalán?
Az elején még csak 5 hetente kellett megjelennem, azt igazán ki lehetett bírni, főleg, hogy minden ilyen alkalommal adtak vérvételre és/vagy vizeletvizsgálatra és/vagy UH-ra beutalót.
A legvégén kellett csak hetente menni, de akkor viszont hatványozottan igaz volt, hogy minden alkalom fontos volt nst/ UH/ flowmetria/ utolsó vérvételek...
Egyébként jövő héten is még ilyen durván meleg lesz az előjelzések szerint.
Ilyen gyakran feltételezem nem viccből hívnak vissza, hanem mert valamilyen kockázati csoportba tartozol, nem?
Sztk-s terhesgondozásról beszélünk, ugye?
Nekik nem érdekük gyakrabban berángatni, mint muszáj.
Még veszélyeztetettként se hívtak ilyen gyakran 18 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!