Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lesz, ha nem megyek minden...

Mi lesz, ha nem megyek minden alkalommal pecsételtetni a kiskönyvembe?

Figyelt kérdés
Holnap kellene mennem orvoshoz, de csak megkérdezi van -e panaszom és kész. A nagy melegben nem szeretnék kimozdulni itthonról. Ugye nem baj, ha jövőhéten megyek?
2015. aug. 11. 07:09
 1/8 anonim ***** válasza:
A terhes gondozás nem kötelező, ha nem akarsz, nem kell menni. Az egyszeri anyasági támogatáshoz viszont kell 4 pecsét
2015. aug. 11. 07:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Az orvos sem fog szólni, hogy miért nem megyek rendszeresen?
2015. aug. 11. 07:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hová jársz, de én nem jártam olysn helyre, ahol megkérdezték csak, hogy van e panaszom. A kórházba kotelezo uh kra jartam es vervetelre. Emellett, pedig a magandokim rendelojebe, aki lusta pecsetelni. Vedőnő mindig pecsetelt.

szoval nem tudom milyen lehet az a terhesgondozo, ahol csak ennyit csinalnak. Nekem ilyen nem volt!!!

2015. aug. 11. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, ez nálunk sem szokás. De szerintem nem gond, hosszú még az a kilenc hónap, nagyon simán összegyűlik a 4 pecsét.
2015. aug. 11. 08:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Hol tartasz egyáltalán?

Az elején még csak 5 hetente kellett megjelennem, azt igazán ki lehetett bírni, főleg, hogy minden ilyen alkalommal adtak vérvételre és/vagy vizeletvizsgálatra és/vagy UH-ra beutalót.

A legvégén kellett csak hetente menni, de akkor viszont hatványozottan igaz volt, hogy minden alkalom fontos volt nst/ UH/ flowmetria/ utolsó vérvételek...

Egyébként jövő héten is még ilyen durván meleg lesz az előjelzések szerint.

2015. aug. 11. 08:58
 6/8 A kérdező kommentje:
18 hetes vagyok és kéthetente kell(ene) jàrnom.
2015. aug. 11. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyen gyakran feltételezem nem viccből hívnak vissza, hanem mert valamilyen kockázati csoportba tartozol, nem?

Sztk-s terhesgondozásról beszélünk, ugye?

Nekik nem érdekük gyakrabban berángatni, mint muszáj.

Még veszélyeztetettként se hívtak ilyen gyakran 18 hetesen.

2015. aug. 11. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
elvileg elég havonta járni ha nincs panaszod.ha jhéten méssz akkor se baj.
2015. aug. 11. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!